Abi valla ne kadar sevindim denk gelmemize, o dönemler, o dönem forumculuğu, muhabbetler, ülke, müzikler, her şey daha keyifliydi… yoksa bana mı öyle geliyor?
Mark V mı alsam, kafa alsam kabini ne olacak, axe fx piyasaya yeni giriyor, bir yandan bogner xtc mi alsam bulabilirsem, eBay’de hiçbir şeyin fiyatı daha patlamamış, amerika ekipman cenneti, KYK 180 lira ve dolar 1.242 civarı, her gece Bank of America önünde kuyruk olurdu KYK’lar yattığında, civarda çalışan tüm Türk tayfa gelirdi çekmeye… 😅
Sonra baktım olmayacak, ben de hepsini aldım 😈
Geçmişin daha güzel gözükmesi olayını bir kenara bırakırsak, bana da güzel geliyor o zamanlar. İçinde bulunduğumuz şartların bu kadar kaotik olmaması, belki geleceğe yönelik daha umutlu olmamız, samimiyetin içinin bu kadar boşalmamış olması, belki de bu kadar tutkusu aynı olan kişilerin bir arada bulunması güzeldi.
Hatırlıyorum ekipman seçmek bir dert, sonra, getirmesi ayrı dert. En son kışlıkları üstüne giyip bavulda ekipmana yer açma planların vardı hatta yanlışım yoksa. 😀 Benim de o dönemler Dore'ye yeni Mesa Mark V gelmiş. Bizimkiler bana bilgisayar almışlardı sorunlu çıkınca servise verdim onlar da bana parayı vermişti. Elimde biraz kendi biriktirdiğim şeyler var. Dore'de kurban pazarlığı gibi Mark V pazarlığı yapmıştım bırakmamışlardı. 😀
Bence güzel koleksiyon oldu aklında kalacağına evde kalsın. 😀