Ekipmana bak, şahane.Bremen mızıkacıları
@jinop hem eski gitarını özlemiş, hem de yeni Yamaha'sını Blackstar ile denemek istedi.
161933 eklentisini görüntüle
Harley benton floyd roseSelam arkadaşlar neredeyse hepimizde kendimize özel bir gitar var.. Bir kaçında özel yapılmış işlemler var... gelin resimlerimizi paylaşalım ilk resim benden.....
RG 2570e vsl ;
Yönetici notu: Lütfen resimlerinizi başka sitelere değil, bu forumun "Dosya Yükle" seçeneğini kullanarak turkrock.com'a yükleyin. Diğer sitelerdeki resimler bir süre sonra siliniyor.
Şaka maka ben oldukça severek içiyorum. Tuborg ya da Efes'ten daha kötü değil 🙂Ortamda ki en kötü şey Bremen birası 😀
Tercihen Duman çalmıyoruz 🤣Çok güzel Duman tonu alınır, iki de Bremen birası açtın mi yanına ortalık toz duman 😉
Nasıl yani ?RTE'nin yanında kadraja girmeye çalışan Nebati gibi durmuş 🤣🤣
Amfisi şu şekilde: lambalı amfi taklidi yapan, gözlerinde olmayan ateşi birtakım sahte yazılımlarla amfi+kabin simülasyonu yapmaya çalışan amfibimsi şahısNasıl yani ?
Adamın amfisinide mi yapmışlar ? Dombra tonu loading
belliki güzel bir ortam olmuş 🙂Bremen mızıkacıları
@jinop hem eski gitarını özlemiş, hem de yeni Yamaha'sını Blackstar ile denemek istedi.
161933 eklentisini görüntüle
bunlar da benim makineler (koa top evh gitti 🙁 ) lml.
Hocam askılık baya iyi duruyor link var mı acaba?
Çok rahat evet özellikle ağır gitarınız varsaHocam askılık baya iyi duruyor link var mı acaba?