midnite ın gitarının renkleri çok güzel ... ne kadar hoş gitarlarımız var böyle nazar değecek fazla göstermeyin:d😀😀:d çok kıskandım 😀
Strat güzel gözüküyor,eminim bitince daha güzel gözükecektir. 😉eroxdoza demiş ki:arkadaşlar ne diyeyim bakmaya doyulmuyor.her gitar bir başka güzel.
bunlar da benimkiler.strat kendi imalatımdır.resimde üzerinde olan sap eski squier'ından çıkan.buna kendi yaptığım sapı bitince takıcam.biraz zaman ve para.eşik ve perdeler gelince iş tamamdır.
bu da ilk gitarım sevgilim GUYA-TONE.orjinal japon.70li yıllarda üretilmiş.sap sorunu vardı.şu aralar buna da güzel bir proje hazırlıyorum.
cagancebe demiş ki:Selam,
İlgimi çekti, herkes gitarlarindan sevgilisi yada benimkisi gibisinden bahsediyor. Bu da, onlara ne kadar büyük bir sevda ile bağlı olduklarını gösteriyor. Sadece ben böyleyim sanardım, yanlız değilmişim 🙂 Eminim sizin de kız arkadaşlarınız gitarlarınızı fazlasıyla kıskanmıştır o zaman...
Vine_Inlay demiş ki:cagancebe demiş ki:Selam,
İlgimi çekti, herkes gitarlarindan sevgilisi yada benimkisi gibisinden bahsediyor. Bu da, onlara ne kadar büyük bir sevda ile bağlı olduklarını gösteriyor. Sadece ben böyleyim sanardım, yanlız değilmişim 🙂 Eminim sizin de kız arkadaşlarınız gitarlarınızı fazlasıyla kıskanmıştır o zaman...
Her erkek gitarist görünüşte farklı şeyler düşlüyo gibi görünse de kalbinde hep bi Les Paul taşır,ya da JEM.. 😀 Şanslı olanlar yanında da taşır sonraları.. 😆
Vardirda, var olanlar biz bu kadar gitar alabagimiza oto galerisi acalim deyip ticarete atilmislardir 🙂secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?