olmaz mı... çok var. mesela senin foto yu wallpaper yapan adam tanıyorum bizzatsecks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
vilekrueger demiş ki:secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
biz eşşek başımıyız burda.. delikanlı adam yuvarlak gitar kullanmaz lan!! 😛
secks demiş ki:eyvallah millet.
soruyu yanlış sordum galiba, başka şekilli gitarı olan yok mu da etraf stratla lp'den geçilmiyor diye sorayım o zaman. mesela imzasında kevin bond rr yazan bi arkadaş var, bekliyorum resimlerini.
gurultu_27 demiş ki:midnite ın gitarının renkleri çok güzel ... ne kadar hoş gitarlarımız var böyle nazar değecek fazla göstermeyin:d😀😀:d çok kıskandım 😀
mystery_ demiş ki:@ midnite gitarın çok hoş ya.ibanez kullanırım ama bu jackson çok güzel gerçekten..
secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
Manticore demiş ki:secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
Olmaz olur mu hocam... 😀
Flying V hastasıyım da bir türlü edinemedim bir adet kendime, ama en geç 2007 yazında finaller ertesi güzel bir tane V'ye sahip olmayı planlıyorum şimdiden. Satmayı planlayan arkadaşlara selam ederim buradan... 😀
vilekrueger demiş ki:secks demiş ki:atalay ve ben dışında şekilli gitar seven yok mu?
biz eşşek başımıyız burda.. delikanlı adam yuvarlak gitar kullanmaz lan!! 😛
masterofpuppetsasd demiş ki:ben sordum
1.200 dolar gibi bi fiyat verdi ama cok inanılmaz temiz bi alet.yani alıcak olursan kesinlikle değer bence.
Uruk_Hai demiş ki:secks olayı bitirmiş.noktayı koymuş bende benm gitarı koyacaktım hevesim kaçtı..
masterofpuppetsasd demiş ki:acıkcası ben secks in gitarlarına baktıkca sadece hevesleniyorum.gaza geliyorum deyim yerindeyse 😀 bende bigün ole bi seri yapıcam die.
kimsenin hevesi kacmasın bence.sonucta herkese olur.nette daha üst model gitarlara bakıncada insanın kendi gitarına bakmayası gelir.ama kesinlikle herkesin gitarı kendine güzel vine_inlay in dediği gibi