midnite demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:acıkcası ben secks in gitarlarına baktıkca sadece hevesleniyorum.gaza geliyorum deyim yerindeyse 😀 bende bigün ole bi seri yapıcam die.
kimsenin hevesi kacmasın bence.sonucta herkese olur.nette daha üst model gitarlara bakıncada insanın kendi gitarına bakmayası gelir.ama kesinlikle herkesin gitarı kendine güzel vine_inlay in dediği gibi
hacı sendeki kevın bond çok süper alet. walla bende daha o gitarı taşıyacak çalacak tecrübe bile yok😀... yani gitarın usa değil ama ne biliyim o gitar karizma olarak çok üst seviye bir gitar... walla o imzayı her gördüğümde kıskanıyom biraz tutamadım kendimi😀
ya sana bişi solim bu gitar usa değil ama inan bi usa jackson gorunce içim gitmio bu aleti calarken.yani bazen kendi moralimi bozuyorum ya ben bu gitarı hak ediyomuyum die dusunurken buluyorum kendimi.butun gun gecip izliyorum.(izlemekten calmaya fırsat bulamıyorum desem yeridir 😀)simdi bide kardesi gelicek yanına bunun.okayd nickli arkadastan aldığım rhoads ex pro 93 model gitar yuksel ustadan geri alınıcak bayram bitimi.onunda resimlerini artık 3 hafta sora koyucam.yarın aksamda kevin ın resimleri geliyo.😀