bir de headstocklar görünsymiş 🙂
Headstockları ne yapıcaksın marka takıntın mı var 😆Faith_Down demiş ki:bir de headstocklar görünsymiş 🙂
cavernosum demiş ki:Headstockları ne yapıcaksın marka takıntın mı var 😆Faith_Down demiş ki:bir de headstocklar görünsymiş 🙂
Untouchable demiş ki:abi sen evlenmiyomuydun ya ne hatunu... :twisted: :twisted:halilpazarlama demiş ki:jan janlı gitar moda olmuş 🙂 daha yeni toplattım gitarı bilsem ikide ışık ben taktırırdım sahnede hatunların aklını alırdım.hatta yanıp sönen kırmızı küçük bi kalp 🙂 aman aman , gelsin ekmek.
abi bide hakkatten ya biraz küçük koyalım şu resimleri 🙂
halilpazarlama demiş ki:Untouchable demiş ki:abi sen evlenmiyomuydun ya ne hatunu... :twisted: :twisted:halilpazarlama demiş ki:jan janlı gitar moda olmuş 🙂 daha yeni toplattım gitarı bilsem ikide ışık ben taktırırdım sahnede hatunların aklını alırdım.hatta yanıp sönen kırmızı küçük bi kalp 🙂 aman aman , gelsin ekmek.
yok seyirci açısından dedim , maksat müşteri gelsin 😉 şşşşşşşşşş 😆
halilpazarlama demiş ki:Untouchable demiş ki:abi sen evlenmiyomuydun ya ne hatunu... :twisted: :twisted:halilpazarlama demiş ki:jan janlı gitar moda olmuş 🙂 daha yeni toplattım gitarı bilsem ikide ışık ben taktırırdım sahnede hatunların aklını alırdım.hatta yanıp sönen kırmızı küçük bi kalp 🙂 aman aman , gelsin ekmek.
yok seyirci açısından dedim , maksat müşteri gelsin 😉 şşşşşşşşşş 😆
ben gitarı bile göremiyorum 😀 link kırılmış galibaFaith_Down demiş ki:bir de headstocklar görünsymiş 🙂
Faith_Down demiş ki:turkrock üyelerinin anlayış sınırlarını zorlama cavernosum 🙂 birol sende gazlama beni bak 🙂
Hakkaten öyle bir şey olmuş ben de göremiyorum. İlla photobucket hesabımıza koyacağız yahu, üşeniyor insan. Neyse, şöyle buyurun o zaman;cigarette demiş ki:ben gitarı bile göremiyorum 😀 link kırılmış galiba
Evet sap değişti, ama bu sap da çok güzel. Allparts Japon yapımı lisanslı Fender ürünü. Tüm parçaları modifiyeli zaten. Sadece gövdesi orjinal kalmış.Erren demiş ki:strat çok hoş görünüyor 😀iiisapı değiştirmişşin galiba.ama süper olmuş.
TheJester demiş ki:Ah ah Explorer'ı gördüm içim cız etti. Yeni sattım da 🙁
Eğer bana sattığını düşünerek yazdıysan o gitar bu gitar değil. Nedense üstüme alındım.Vine_Inlay demiş ki:TheJester demiş ki:Ah ah Explorer'ı gördüm içim cız etti. Yeni sattım da 🙁
Yabancıya gitmemiş. =)
O kadar da az değil gibi 😆 Ama yok yok, az baya yahu :?Vine_Inlay demiş ki:Hadi yav, kaç tane vardır ki Epi Explorer, Türkiye'de. =)