Blackened85 demiş ki:halilpazarlama demiş ki:bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem 😀
halil abi noldu bizim tablar 😢
halilpazarlama demiş ki:Blackened85 demiş ki:halilpazarlama demiş ki:bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem 😀
halil abi noldu bizim tablar 😢
Abi bi proje üzerindeyim savatagein pianolu şarkılarını gitara uyarlamaya çalışıyorum , bitmek üzere , tablar yolda 🙂
Faith_Down demiş ki:CaglarS bi kayır yapma imkanın varsa çok merak ettim distortionda bu aletin sesini 🙂 eğer yapabilirsen çok memnun oluruz forum olarak 🙂
Inu-Tashak demiş ki:satriani değil de static x mi ne öle bi gurup vardı onun gitaristlerinden biri zoom 505 kullanıyodu sanırım (ekipman şemasında görmüştüm bi ara) :?halilpazarlama demiş ki:bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem 😀
bu arada bazı gitaristlerde squier sevdası çıkmış, iron maiden dan adrian smith in gitar dersi var drop D akord için squier tele çıkardı adam şok etti beni. aynı şekilde opeth gitar dersi var, 2 gitarist 1 basçı şeklinde, basçıda da direk squier marka bass vardı, ne hikmet anlamadım..?
yavuzkeremlongur demiş ki:Inu-Tashak demiş ki:satriani değil de static x mi ne öle bi gurup vardı onun gitaristlerinden biri zoom 505 kullanıyodu sanırım (ekipman şemasında görmüştüm bi ara) :?halilpazarlama demiş ki:bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem 😀
bu arada bazı gitaristlerde squier sevdası çıkmış, iron maiden dan adrian smith in gitar dersi var drop D akord için squier tele çıkardı adam şok etti beni. aynı şekilde opeth gitar dersi var, 2 gitarist 1 basçı şeklinde, basçıda da direk squier marka bass vardı, ne hikmet anlamadım..?
gitaristleri fukuda ibanez thermion ampli kullanıyodu bildiğim kadarıyla. beğendiği bi efekt için kullanıyodur en fazla öyle randımanlı bi şekilde kullanmaz.
aynen ya vallha hakkı yendi o gitarların 🙂 elime meksika fender aldım misal eski squierı vardı arkadaşın daha kalitesiz geldi mesela. 🙂masterofpuppetsasd demiş ki:nerede o eski gitarlar azizim 🙂 bir kere japon bir squier çalmıştım.üzerinde fender standart strat manyetikleri vardı.blues junior ile alınabilicek en sağlam tonlardandı sanırım 🙂
halilpazarlama demiş ki:yavuzkeremlongur demiş ki:Inu-Tashak demiş ki:satriani değil de static x mi ne öle bi gurup vardı onun gitaristlerinden biri zoom 505 kullanıyodu sanırım (ekipman şemasında görmüştüm bi ara) :?halilpazarlama demiş ki:bi bakıyomuşun satriani zoom 505 , as audio kullanıyomuş meğersem 😀
gitaristleri fukuda ibanez thermion ampli kullanıyodu bildiğim kadarıyla. beğendiği bi efekt için kullanıyodur en fazla öyle randımanlı bi şekilde kullanmaz.
zaten maidenın a real live -dead one cdlerinin kitapçığına baktığımızda squier gitarların ekipmanda yer aldığını görebiliriz.eski squierlar çok güzeldi zaten yenilerini kullanmadığım için bilemem.güzel bi modifiye ile ton bakımından fenderden farksız hale getirmek mümkündü.