Sana 1538$ olur.wild_child demiş ki:harbi la 😀
hatta beyaz bindingle rr24ten daha güzel olmuş görüntüsü ama neck-thru olmadığından eksisi var. bence satın bu gitarı. kaça satarsınız 😛
Sana 1538$ olur.wild_child demiş ki:harbi la 😀
hatta beyaz bindingle rr24ten daha güzel olmuş görüntüsü ama neck-thru olmadığından eksisi var. bence satın bu gitarı. kaça satarsınız 😛
sen bi sus arkadaşım sana soran oldu mucavernosum demiş ki:Sana 1538$ olur.wild_child demiş ki:harbi la 😀
:elsallaa :mrgreen:masterofpuppetsasd demiş ki:gençler geyik başlangıcı sezdim frenleyelim kendimizi 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:evet arkadaşlar çok sevdiğim dostum cemsht adına bir resim koyuyorum 🙂 kendisi zamanında benden bir rhoads ex pro gövdesi satın aldı ve onu mükemmel bir projeye çevirdi...
Hele bir gelsin de hayirlisiyla.ZebulaH demiş ki:Public(uy ingilizce gonuştum) alana getirip azgın gitar gönüllüsü arkadaşların Birezilya rozvuud sap fetişizmleri gidermeleri için bir fırsat tanırsın artık sanırsam.