masterofpuppetsasd demiş ki:ibaneze hasta oldum...hemde ben 😀 düşün ne kadar güzel bir gitarın var 😀
abi varya borç olayından imanım gevredi , söz yollucam hep aklımda 😀 kusura bakma 🙁Blackened85 demiş ki:blues tabları olsada çalsak biraz 🙁
halilpazarlama demiş ki:abi daha büyük foto koyarsanız ekran kartıyla iki monitörü birleştirip kullanıcam , hepinizin gitarlar çok güzel , fender sütmüş bu arada 😀
Vine_Inlay demiş ki:Antiquity'lerin kapaksızı oluyo muydu yav. =) Benim Epiphone'da da Antiquity PAF'lar var ama eskitilmiş kapaklı, böylesini görseydim, kapaklıların hiç şansı yoktu. 😀
deliturko demiş ki:Vine_Inlay demiş ki:Antiquity'lerin kapaksızı oluyo muydu yav. =) Benim Epiphone'da da Antiquity PAF'lar var ama eskitilmiş kapaklı, böylesini görseydim, kapaklıların hiç şansı yoktu. 😀
Şimdi bir alet havya buluyorsun manyetiği söküp arkasını çeviriyorsun karşına 2 köşeden lehimlenmiş (kapak ile base plate) base plate çıkıyor lehimi ısıtıyorsun ve kapağı çıkarıyorsun yok ben uğraşamam dersen lehim yumuşaktır al ince uçlu bir tornavida lehime dal kafa göz öylede olur ama bu riskli biraz :twisted:
samedii demiş ki:les paul gitarı nereye vurdun abi ya yan tarafın boyası dokulmuş 8O
Perfectionist demiş ki:Killswitch için bknz: Buckethead