manyetik_porecesi tele yakıyor les paul de oyle.. nice les paul takliti gitar gordum cok güzeller, seninkide cok güzel ama tokai diye bir markanın modelleri varki.. oy oy oy sormayın gitsin.. 🙂
Perfectionist demiş ki:Killswitch için bknz: Buckethead
manyetik_porecesi demiş ki:Dreamkiller, tokai zaten çok saygı görem bir markadır, özellikle eski modelleri vintage olarak değer sahibi gitarlardır. Ben özellikle sitelerindeki müziği çok seviyorum arada dinlemek için açıyorum. 😛 .
manyetik_porecesi demiş ki:Çok sakinleştirici ve keyifli bir müzik ama...
g-system demiş ki:Dayanamadım bende dinledim , önce sizi Animeci sandım sonra elektro sesi gelince rahatladım 😀
Gercekten güzel gitarları varmış tokai in demekki çakmakdan başka markalarda varmış🙂Mitsubishi ninde kalemi var 😆
Mitsubishi pencil co. 😛
ZebulaH demiş ki:g-system demiş ki:Dayanamadım bende dinledim , önce sizi Animeci sandım sonra elektro sesi gelince rahatladım 😀
Gercekten güzel gitarları varmış tokai in demekki çakmakdan başka markalarda varmış🙂Mitsubishi ninde kalemi var 😆
Mitsubishi pencil co. 😛
Mitsubishi kendi sitesinde Pencil Corp'ın bünyelerinde olmadığını yazmışlar.Adamları direk ezmişler. :x
dreamkiller demiş ki:Mitsubishi Evo alanlara torpidoda bir kırmızı, bir mavi bir yeşil kalem veriyormus.. Bonus Special.. 🙂
Bu arada bu tokai leri türkiyede bulmak deveye hendek atlatmak gibi birşey olsa gerek sanırsamki.. bir abinin vardı zamanı evvel, cok iyi aletti yalnız kamyon gibi gibson tonu geliyordu adamın üzerine üzerine 🙂
dreamkiller demiş ki:ben bu fotoları biryerden hatırlıyorum 🙂