Evet, all access neck joint. Yani sapın gövdeye bağlandığı kısmın normal fenderler gibi kare şeklinde değil de elin oradaki perdelere daha rahat uzanmasını sağlayacak şekilde yapılması.
Eldrun demiş ki:Peki neden hala inatla gitarların sap bağlantısı kare yapılıyor.
Eldrun demiş ki:Peki neden hala inatla gitarların sap bağlantısı kare yapılıyor.Cort ne güzel yapıyor mesela aanj.Jackson ise kare yapıyor, e ben de jackson alcak olsam bolt on olsun istemem bu yüzden.
fuckinick demiş ki:Eldrun demiş ki:Peki neden hala inatla gitarların sap bağlantısı kare yapılıyor.Cort ne güzel yapıyor mesela aanj.Jackson ise kare yapıyor, e ben de jackson alcak olsam bolt on olsun istemem bu yüzden.
onu geçtim de teknoloji başını alıp gitmiş aşırı üretim bacaları tüttürüyor iken neden hala bu kadar çok bolt-on? nedir bu takıntı? bilmediğim birşey mi var acaba?
kenna demiş ki:fuckinick demiş ki:Eldrun demiş ki:Peki neden hala inatla gitarların sap bağlantısı kare yapılıyor.Cort ne güzel yapıyor mesela aanj.Jackson ise kare yapıyor, e ben de jackson alcak olsam bolt on olsun istemem bu yüzden.
onu geçtim de teknoloji başını alıp gitmiş aşırı üretim bacaları tüttürüyor iken neden hala bu kadar çok bolt-on? nedir bu takıntı? bilmediğim birşey mi var acaba?
Firmaların sabit sermayelerini (fabrika - üretim akışı - makineler -vs) ve üretim planlarını değiştirmeleri kolay değildir ve artı çalışma/maliyet getirir. Örneğin stratocaster gibi bir gitarın belirli zamana yayılmış bir üretim planı vardır ve ancak bu sürenin bitimine yaklaşılırken yeni bir karar alınabilir tabi ki.
muoupu demiş ki:Neck-thrularda gövde ağacının tona etkisi azalıyor çünkü.
manyetik_porecesi demiş ki:Kinman + Fulltone + Classic 30 kombinasyonu kesin adamın aklını başından alıyordur. Çok güzel setup olmuş.
-Ozan- demiş ki:stratman ilk resimde arkada duran siyah amfinin markası nedir?
stratman demiş ki:manyetik_porecesi demiş ki:Kinman + Fulltone + Classic 30 kombinasyonu kesin adamın aklını başından alıyordur. Çok güzel setup olmuş.
Eyvallah..Gitar ve ampli kafana göre olunca aslında ikisinin arasına ne girdiği mühim değil..
-Ozan- demiş ki:stratman ilk resimde arkada duran siyah amfinin markası nedir?
Tech21 Trademark 10..Ev içinde kayıt yapmak istediğimde ( -ki uzun zamandır fırsatım olmuyor ) veya komşuları rahatsız etmek istemediğimde bunu kullanıyorum.
😀 sağolasın gövde mahogany maple neck rosewood fingerboardhalilpazarlama demiş ki:kewell demiş ki:
abi güzel koymuşsun resimleride anlat bakalım biraz gitarını , nedir ne değildir , kaç paradır 😀
Yuksek perdelere daha kolay erisim sagliyor, yuksek perdelerde bolt-on'a gore sustaini artiriyor ve bolt-on'larda olusan boya stres catlagi olusmuyor.KoRnoManiac demiş ki:abiler bu aanj nin artısı nedir ya? 🙂
galiba benimki de aanj
Sustain ile ilgisini anlayamadım.PhoibosApollon demiş ki:Yuksek perdelere daha kolay erisim sagliyor, yuksek perdelerde bolt-on'a gore sustaini artiriyor ve bolt-on'larda olusan boya stres catlagi olusmuyor.KoRnoManiac demiş ki:abiler bu aanj nin artısı nedir ya? 🙂
galiba benimki de aanj