sanırım tek farkı 12. perdedeki inlayi...manyetik_porecesi demiş ki:Cort Turkish Edition'a bayağı benziyor, sanırım onu kastediyordu arkadaşlar...
sanırım tek farkı 12. perdedeki inlayi...manyetik_porecesi demiş ki:Cort Turkish Edition'a bayağı benziyor, sanırım onu kastediyordu arkadaşlar...
fuckinick demiş ki:su kaplama dedin de aklıma geldi.. ebru gibi duruyor ya 🙂
isimbulamadim demiş ki:merhabalar buda benim gitarım 🙂 biraz mütevazi ama bana göre en güzeli 😉
![]()
isimbulamadim demiş ki:merhabalar buda benim gitarım 🙂 biraz mütevazi ama bana göre en güzeli 😉
![]()
valla abi şu an köprü manyetiğini seymour duncan SSL-3 modeli ile değiştirdim geri kalanıda u.s.a. fender manyetiği takcam dip gürültüyü azaltmak için potansları falan değiştircem bide ts-9u aldımmı kimse tutamaz beni sanırsam..halilpazarlama demiş ki:squier değilmi bu yok abi ya çok güzel bu gitarlar boşver , adam gibi modifiyeyle valla çoğu cancanlı gitarı yer
kenna demiş ki:sanırım david gilmour gibi yapmışsın pickguardı, benim de öyle bir niyetim var, çok güzel omuş. Mütevaziyi falan boşver sen manyetiklerin iyi olsun, sen iyi ol, gitar kalas olmasın, gerisi önemli değil.
kewell demiş ki:
manyetik_porecesi demiş ki:Tornado bu. Güzel gitar. AANJ de koymuşlar Fender için enteresan bir adım.
g-system demiş ki:Bunlar fender GT serisi deilmi.
Hatta o çizgiler o yuzden var sanırım çakma ford mustang gt 500 🙂