ikisiyle de alakasi var, daha once tartisildi bunlar. anlattim neden alakasi oldugunu uzuun uzun.manyetik_porecesi demiş ki:Sustain'le, çatlakla falan alakası yok. Tek sağladığı fayda rahatlık.
Stormcrow demiş ki:The AANJ makes playing more comfortable and increases the sustain of the upper frets, since they are located over the body itself, instead of an extension
PhoibosApollon demiş ki:...boylece yuksek perdeler govde uzerinde degil klavye uzerinde kaliyor, bu da sustaini artiriyor...
manyetik_porecesi demiş ki:
secks demiş ki:Stormcrow demiş ki:The AANJ makes playing more comfortable and increases the sustain of the upper frets, since they are located over the body itself, instead of an extension
PhoibosApollon demiş ki:...boylece yuksek perdeler govde uzerinde degil klavye uzerinde kaliyor, bu da sustaini artiriyor...
phoibos, kızacaksın ama yine kafam karıştı benim 😆
JCM600 ama satalı epey oldu. Şu an Roccaforte 30 Watt Amfi ve Divided by 13 Kabin var bende. Bir adet de 6v6 lambalı düşük watt lı bir amfi istiyorum Bruno Tweedy Pie veya Divided by 13 JRT 9/15 onun için gitarı satmak istiyorum.midnite demiş ki:@janmoreye
şık gitarlar, custom sanırım? bir de amfi jcm900 mü😛 bir de neden kafakabin yerine kombo tercih ettin😛 sesi süperdir onun kesin off🙂
janmoreye demiş ki:
secks demiş ki:stormcrow, artan sustain için zıt şeyleri neden göstermiş söyledikleriniz, argümanınızı anlamadım. gövde üzerinde olması mı olmaması mı arttırıyor sustaini yüksek perdelerde?
secks demiş ki:Stormcrow demiş ki:The AANJ makes playing more comfortable and increases the sustain of the upper frets, since they are located over the body itself, instead of an extension
phoibos, kızacaksın ama yine kafam karıştı benim 😆
fuckinick demiş ki:Eldrun demiş ki:Peki neden hala inatla gitarların sap bağlantısı kare yapılıyor.Cort ne güzel yapıyor mesela aanj.Jackson ise kare yapıyor, e ben de jackson alcak olsam bolt on olsun istemem bu yüzden.
onu geçtim de teknoloji başını alıp gitmiş aşırı üretim bacaları tüttürüyor iken neden hala bu kadar çok bolt-on? nedir bu takıntı? bilmediğim birşey mi var acaba?
Neck-thrularda gövde ağacının tona etkisi azalıyor çünkü. birçok gitarist bu yüzden set neck yada bolt on tercih ediyor.
runemagick666 demiş ki:iki tanesi benim değil🙂