Eclipse ne güzel gitar, double bindingi çeken Japon ne güzel Japon...
Abi İtalyan mafyası kurşunladı herhalde sahnedeyken.Selamlar, hsh stratım... Relic çalışmam nasıl olmuş
Scarface, kulüpte çatışma çıkmadan önce çalan "rahmetli" gitaristimizin gitarı olabilir. hahahahaAbi İtalyan mafyası kurşunladı herhalde sahnedeyken.
Abi, ara iptal et 😄Selamlar, hsh stratım... Relic çalışmam nasıl olmuş
olmamışSelamlar, hsh stratım... Relic çalışmam nasıl olmuş
Abicim saygılar abim. Bende bir şey soracağım gitarın o üzerindekiler silikon mu ? silikon sa silikon tabancası ile mi yapıldı yoksa damlatma usulümü ?Selamlar, hsh stratım... Relic çalışmam nasıl olmuş
Bence mum fantezisi yapılmış🙂Abicim saygılar abim. Bende bir şey soracağım gitarın o üzerindekiler silikon mu ? silikon sa silikon tabancası ile mi yapıldı yoksa damlatma usulümü ?
Adam relic reşik etmiş gitarı ama kendi zevki tabi 😀bu relic olayında orta yol yok sanırım, iyi ile kötü arasında da çok ince bir çizgi var 🙂
Abiler bu pandemi yüzünden mi oluyor bu fantaaziler yahu 😀. Biri para yapıştırır, diğeri kanıyla boyar.:d üzerine yapıştırılmış bozuk paralardan kurtarmak istedik sadece, gitarı da paraları da kurtaramadık neyle yapıştırıldıysa artık
Bingo.Yaklaşık 80'ler sonu 90'lar başı üretimi sanırım doğru mudur?
148670 eklentisini görüntüle
Lisede başlayan muse hayranlığımdan sonra 10 küsür senedir hayalini kurduğum bir arkadaşa kavuştum nihayet.Sonu gelmeyen bir midi çılgınlığının başlangıcı mıydı yoksa bu...
Aynen hocam yapacağım en uygun zamanda Türkiyede ilk olur gibi 🙂Bu güzelliğin detaylı bir incelemesi de olmalı ama 😀 Hayırlı olsun 🙂
2016 hocam. Bir kaç kez stüdyoda kullandım ve çok hoşuma gitti diyemem humbucker.Japon Tele Nefis.Kaç model sorması ayıp? Şu yeni nesil Widerange Manyetikler için Vintage orijinaller ile alakası yok deniyor.