edaffy demiş ki:hiç böyle güzel fender u.s.a ler yokmu ya 🙂 bekliyoruz...
edaffy demiş ki:hiç böyle güzel fender u.s.a ler yokmu ya 🙂 bekliyoruz...
senin yatcak yerin yok lan toprak kabul etmiyecek seni 🙂 bir de pişkin pişkin kardeşliği bozdum diyor 8O yeni fenderin hayırlı olsun hain mitro :twisted:mitrovica demiş ki:eveeeet işte uzun zamandır yok olduğum biriyim... ibanez 2570 kardeşliğini bozup fenderlere katıldığım.. bu başlığın yaratıcısı şahsiyetim🙂ilk resimdeki rg gitti artık yeni bir zevk geldi.. Yaşlanıyorum galiba🙂... işte yeni sevgilim🙂....
boyasını yakın zamanda chrome illusion yapıp insanların salyalarının akmasını sağlayacağım bekleyin... şimdilik çıplak hali...
![]()
mitrovica demiş ki:eveeeet işte uzun zamandır yok olduğum biriyim... ibanez 2570 kardeşliğini bozup fenderlere katıldığım.. bu başlığın yaratıcısı şahsiyetim🙂ilk resimdeki rg gitti artık yeni bir zevk geldi.. Yaşlanıyorum galiba🙂... işte yeni sevgilim🙂....
boyasını yakın zamanda chrome illusion yapıp insanların salyalarının akmasını sağlayacağım bekleyin... şimdilik çıplak hali...
![]()
mitrovica demiş ki:hıgway kardes senınkınden 🙂 ama 2002 yapımı sonra ustunde 3 adet dımarzıo vardır.... potlar degıstırılmıs.. gayet şık🙂
bu gıtar kac ay gıttıgıdıyorda kalmıstı satılmamıstı bı turlu sonunda gıtarını sevmeyı basardın heralde satamayınca 🙂JudgeMe demiş ki:
posetcayy demiş ki:Çiçeği burnunda Yeni Gitarım =))
Soloist II =))
daha iyisi yok ki 😀 ancak grafiklisi olursaposetcayy demiş ki:IstanbuL dan Bı yakınımdan aLdım,
SaoL gogo star DAha ıyısı Sızlerın olsun Arkadaslar
posetcayy demiş ki:![]()
Çiçeği burnunda Yeni Gitarım =))
Soloist II =))
anti-social demiş ki:daha iyisi yok ki 😀 ancak grafiklisi olursaposetcayy demiş ki:IstanbuL dan Bı yakınımdan aLdım,
SaoL gogo star DAha ıyısı Sızlerın olsun Arkadaslar
hayırlı uğurlu ola... Alicanın soloisti bizimde soloistimiz 😀😀posetcayy demiş ki:![]()
Çiçeği burnunda Yeni Gitarım =))
Soloist II =))