Arkadaşlar bu başlığı bir kaç kullanıcının yaptığı geyikten dolayı kilitlemek istemiyorum 🙂 Forum dediğimiz olay insanlarla bir şeyler konuşalım biraz daha kıro tabirle "paylaşalım" diye var, insanların burada gitarlarını göstermek istemeleri çok doğal bir şey yani, forumun en temel olaylarından birisi belki de bu onun için bu başlık bence önemli 🙂 Ve dediğim gibi bir kaç üyenin hatası yüzünden bu başlığı kilitlemek istemiyorum..
Ne yazık ki her seferinde geyik mesajları temizleyemeyeceğim kadar çok mesaj geliyor bu başlığa.. Onun için "rica" ediyorum sınırında geyik yapın, sınırı aşmayın, aşanları uyarın 🙂 Ben özellikle bu bölümde insanların pek uyarıya ihtiyaçları yok diye düşünüyorum 🙂 Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler..
Ne yazık ki her seferinde geyik mesajları temizleyemeyeceğim kadar çok mesaj geliyor bu başlığa.. Onun için "rica" ediyorum sınırında geyik yapın, sınırı aşmayın, aşanları uyarın 🙂 Ben özellikle bu bölümde insanların pek uyarıya ihtiyaçları yok diye düşünüyorum 🙂 Bu konuda yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler..