turke01 demiş ki:E madem bilmiyorsun, neden atıyorsun o zaman. Bana kimse anlatmadı, okulda da bunları öğretmezler zaten. Kendim araştırdım, okudum, anladığım kadarını öğrendim. Sana da aynısını tavsiye ederim.
turke01 demiş ki:Sen ilkokul kaçıncı sınıftasın ? Ya da okula başladın mı ?
mat-rock_musty demiş ki:Güldürme beni sallamak çok basit de senin gibisini ilk defa görüyorum bir de okadar emin ki öğüt veriyo allah allah... yaawka demiş ki:oha artık!
kardeşim gökkuşağınında ne vardır? ışık + su
ışık ve su maddenin birer halidir..o zaman!
gökkuşağı bir maddedir....
saçmalamaya devam edin .... fizik okuyun biraz...
Tamam maddeyse fazı ne peki?
ka demiş ki:oha artık!
kardeşim gökkuşağınında ne vardır? ışık + su
ışık ve su maddenin birer halidir..o zaman!
gökkuşağı bir maddedir....
saçmalamaya devam edin .... fizik okuyun biraz...
anarchist_hippy demiş ki:Önceden de yazdım... Işık madde değildir.... Maddesel bir özellik taşımaz, çünkü atomlardan oluşmaz...
Ha bu arada Güneşin plazma yapısında olduğunu söylemiştim. Birisi karşı çıkmıştı. Doğrusunu bilen var mı acaba?
iceman__ demiş ki:anarchist_hippy demiş ki:Önceden de yazdım... Işık madde değildir.... Maddesel bir özellik taşımaz, çünkü atomlardan oluşmaz...
Ha bu arada Güneşin plazma yapısında olduğunu söylemiştim. Birisi karşı çıkmıştı. Doğrusunu bilen var mı acaba?
ışık madde değildir çünkü atomlardan oluşmaz yazmışsın. Peki atomu oluşturan parçalar proton nötron elektron bunlardamı madde değil senin yorumuna göre değil
iceman__ demiş ki:ben çaptırmıyorum. kusura kalma bende ışığın madde olmadığını savunuyorum. ama sen başka türlü bişi demişsin bazı ışınlar elektron demetleri içerir ondan söyledim
turke01 demiş ki:Madde, enerji aynı şeylerdir. Madde enerjinin yansımasıdır. Şunları bilseniz, boşu boşuna tartışmayacaksınız burada. Madde'nin ne olduğunu bilmiyorsunuz, boş boş tartışıyorsunu. Elimle tutuyorsam maddedir diye bişey yok. Biraz daha araştırın da bari bu kadar boş konuşma boşa gitmesin. Adam yıllar önce e=mc2 dedi, sizin haberiniz yok.