sağol spider güzel yorumların için. "bu devrim" lafına çok güldüm. ha repertuvar anlamında belki doğrudur baya bir çalışıyoruz ve hassas davranıyoruz o konuda. 1-2 aya kadar tamamen farklı repertuvarlı bir grup olacağız inşallah. en azından şu an diğer grupların çaldığı parçaları çalmamak için özen gösteriyoruz. ama zamanla yine parçalar çakışır bizim elimizde olmadan ona bir şey yapamayız 😉
diğer taraftan eleman değişikliğini "devrim" olarak değilde "profesyonellik" olarak görüyorum. yani gruptan biri gider biri gelir, ben giderim başka klavyeci gelir farketmez. sağolsunlar eski green elemanlarıda bunu olgunlukla karşılayıp, duygusallığı bir yana bırakıp profesyonelce kendi yollarını seçtiler. bu yanlış anlaşılmasın ayrılan elemanlar memnun olmadığımız için ayrılmadılar. green'de buna karar verecek bir mekanizma ve merci yok bence. ayrıca bir husumet de yok yani aramızda 🙂 sadece levent ve emre albüm çalışmasına ve sonrasında konserlere başlayacaklarından, batuhan askere gittiğinden green'in ve green'den geçimini sağlayan elemanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için alınmış bir karardır. kimbilir belki ilerde tekrar bir araya gelinir, belki bu "green" olmazda "red" olur ama olur yani. zaman...
serkan başarılı bir solist bence, kısa zamanda çok çabuk yol kateden yetenekli biri (yüzü diye söylemiyom). ilerde daha da iyi yerlerde ve gruplarda olur inşallah. severim, sayarım...
green emek veren (9 yıl olmuş galiba ben 2 yıldır green'deyim) tüm müzisyenlere ve destek veren tüm dinleyicilere teşekkürler. bizi izlemeye devam edin, yazın güzel şeyler olacak... 😉