ferhat didim'den bildiriyor:
evet tatilim yarın bitiyor, dönüşe geçiyorum. replik konser'i ilginç olacağa benzer. daha önce açılan yeni rock mekanları (if, biziz, barfly, garage) görülmüş geçirilmişti. ancak barfly kapandı, biziz'in pek iyiye gitmediği söyleniyor (cuma-cumartesi hariç, tuşe'ye gidiyormuş millet), if enteresan tutarsız bir mekan olmaya devam ediyor, garage gibi yeni bir mekan'ın hemen tadilata girmesi ilginç!. bakalım replik bir yer edinebilecekmi. alternatif bir rock mekanına kavuşacakmıyız? yoksa replik'te kısa bir "deneme" olmanın ötesine geçemiyecekmi? bütün bu soruların cevapları kısmen 6 ağustos'ta göreceğiz green olarak. sizde gelip görün değerlendirin fikirinizi beyan edin.
şahsen yeni mekanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, ama işletmecilerin de biraz müzisyen ve dinleyici tayfasının eleştrilerine kulak vermesi, ellerini ceplerine atmaları gerek. umarım replik'de açılıp kapanan, dikiş tutturamayan bir rock mekanı olmaz. yoksa bizler havasız, klimasız, soundsuz ortamlarda üç kuruşa çalmaya sizlerde aldığınız bira daha ilk yudumda ısınırken, sıkış tepiş ortamlarda eğlenmeye çalışmaya devam edeceksiniz.
biraz ağır konuştum ama bu böyle bence. istanbul gibi bol alternatifi olan bir kent değiliz, ama olmak için çabalamamız gerek. n'olcak bu memleketin hali dimi 😉
görüşürüz...