karmancho dün geldiğin, dinlediğin ve güzel yorumların için teşekkür ederim. ayrıca cadı'da çalmana çok sevindim. hepsi kaliteli müzisyenler, klavyeyle birlikte repertuvar yeniliğide kalitelerini katlayacak bence. bu arada yeri gelmişken söylemek istediğim bir iki şey var. daha önce konu ile ilgili bir başlık vardı ama kalkmış.
if gerçekten deli yatırım yaptı ses sistemine. yani onca yıllık mekanlar, bu işten o kadar para kazandıkları halde bu yatırımı yapmadılar, yapmıyorlar. şaşılacak şey ki canlı müzik yapıp "made in konya sokak" mikseri, ampfileri ve subwoofer'ları dükkana dolduran zihniyeti sorgulamak gerek bence. saygısızlık müşteriyemi, müzisyenemi, kendi işinemi, rakip barların bu sürü parayı bu işe yatırmalarına (kerizsiniz siz demek gibi) karşılıkmı, yoksa o profesyonel cihazları üreten (yamaha, soundcraft, behringer vs. gibi) firmalaramı çözemiyorum.
sonuçta if karşılığı almaya başladı. 88'den bu yana piyasada çalarım, hiçbir mekan if işletmesi gibi davranmadı müzisyenine ve müşterisine. söz verdikleri herşeyi yapan insanlar. doğal olarak sizde karşılığını veriyorsunuz. umarım taşlanıp, işleri sekteye vurmazda kalıcı bir mekan olur if. gerçekten bunu hakediyorlar.
bu arada if'deki kangroove konserlerini kaçırmayın. pek bir reklam yaptım ama hem ses sistemi hemde sağlam bir grup grup dinlemek istiyorsanız, iki kombinasyonda if'de oluşuyor. kangroove'un iki konseri daha olacak if'de, takip ediniz. tabi ki bizide dinlemeye geliniz, gelmeye devam ediniz.
sevgiler, saygılar...