evet arkadaşlar, bu çarşamba küçük yeşil adamlarla son programımı yapıyor olacağım if performance hall'de. 4 yıldır beraber aynı sahneye ter döktüğümüz green elemanlarına tektek teşekkür etmek adına bunu yazıyorum. yoksa tahmin ediyorum tabi "bana ne lan dümbelek!" dediğinizi 🙂
4 yıl önce green'e girmeden evvelki grubum recycle (egemen ünal, kıvanç kaytanlı, murat erk, yusuf akbuga ve ben) son programını biberon'da yapıp bir takım bahtsızlıklar sonucu (murat'ın tatile gidip dönememesi gibi 🙂 ) dağılmış beni sahne kaşıntısı tutmuştu ki : kıvanç arayıp "green'de çal klavyeci arıyorlar" dedi. o tarihe kadar hiç birini tanımadığım green elemanlarıyla tanışıp gölge'nin kapısında el sıkışıp repertuvar cd'sini elime alıp! evin yolunu tuttum. çok keyifli geceler geçti gölge'de. neyse efenm, gelelim special thanks to'ya :
öniz (eski vokal) : green'in eski vokalisti, ben green'e girdiğimde o yoktu. batu'nun askerde olduğu bir dönem green'e tekrar katıldı. süper kaliteli adamdır kendisi, karşılaştığımda hala ilginç bir sevinç kaplar benliğimi 🙂
serkan (eski vokal) : bir dönem batu'nun yokluğunda green'i sahnede tutan, yeteğinden şüphe etmediğimizi daha öncede söylediğimiz ve bunu kanıtlayıp ankara ünv. şan bölümünü kazanan, azami uyumlu grup adamı. ilerde daha güzel projelerde daha iyi yerlerde göreceğiz kendini.
batuhan (vokal) : animatör olmasından kaynaklanıyor olsa gerek, sahnede looneytunes'dan çıkma çizgi film karakteri gibi enerjik, haşarı, cana yakın ve saygıda kusur etmeyen tavrıyla gruba pozitif elektrik pompalayan, kaliteli müzisyen, sıkı dost, kızartılmış yeşil domates'tir. seviniz onu...
emre (eski davul) : şu an nem'de çalıyor. yeni albümlerinin konserleri gırla gidiyor. mülayim görünür ama sinirlenince adamın kafasını ısırır, "tamam abi çalarız! nedir" yaklaşımıyla beni hasta eder. aslında tam gönül adamıdır.
gökhan (davul) : parçayı çalarken heran yeni bir atak ya da atraksiyonla karşılaşabilirsiniz. karmaşık ritm ve atak uzmanıdır, şarap gibi adam vesselam. her hafta farklı bir cover çalıyormuş keyfi verir gruba. ağır adamdır, kodumu oturtur.
levent (eski bas) : eski basistimiz ama aslen süper gitarist levent. o da nem'de çalıyor. derin armoni bilgisiyle her parçaya çabucak hakim olan, iyi duyan ve iyi çalan, sürekli gülümseyen, tartışırken bile sevimli olabilen sevgi pıtırcığıdır.
murat (bas) : yıllarca farklı gruplar için provalar alıp bir türlü aynı sahnede çalamadığımız ama green'le şeytanın bacağını kırdığımız süpermen. sakin duruşunun altında haşarı bir çocuk ve sünger kaplı bir alkol tüketim cihazı saklıdır. dikkat etmek lazım.
özgür (gitar) : green'in eskilerinden özgür; kaliteli sounduyla, gitara hakimiyetiyle, olmayan partisyonlar yazıp parçaları doldurmasıyla, "gitar çokmu geliyo la!" diye sorabilen nadir gitaristlerden olmasıyla, karizmasıyla çekim gücü yaratan bir asabiyet abidesidir. gülerek tartışan nadir şahsiyetlerdendir.[/b]
joe satriani (eski gitar) : bir dönem green'de çalan ilerde büyük işlere imza atacağına inandığımız genç yetenek. yolu açık olsun.
george bush (bombacı) : green'le alakası yoktur. sağı solu kafasına göre bombalar. "green'de nükleer şarkı varmış" diye tutturdu zor ikna ettik herifi sağolsun.
mtv (tv kanalı) : 80'lerin kıymetini anlamamızda büyük önem taşıyan amerikan kral tv'si.
hülya avşar (herşey) : herşey olarak burada yeralmaması ayıp olurdu. o bir idol.
neyse liste uzar gider, hepinize sonsuz teşekkür ederim. tekrar yazayım : herşey biter dostluk baki kalır.
sevgiler...