Evet millet seven okuyan var mı?? Korkunun babası, ilginç bir adam garip bir yaşam öyküsü... ne dersiniz??
nyarlathotep demiş ki:Forum linkin arkadaştan aldım görünce dayanamadım yazayım dedim. Bir kere kesinlikle bu adamın dşger öyküleride en az popüler olanlar kadar iyi.Özellikle Dreamland de geçenler.İlginenler için mitos yazarlarını kitaplarıda yayınlanmaya başladı.Clark Asthon Smith çıktı sıra Robert E Howard daymış.Bu arada gene ilgilienenler için bir pekte aktif olamyan lovecraft e grubumuz var eger renk katıcam derseniz girebilirsiniz.Bir de necronomicon u bulmaik isteyen arkadaş için söylüyorum.Gerçek necronomiconuublamassın çünkü öyle bişey yok 😀 Tabi farklı yazarlar isminde çıkmış bir çogunu bulabilirsin ama Chaosioum firmasından çıkan bir tane var ama ona ulaşmanda zor en kolayı e book olarak download etmekki bir çok yerden bulabilirsin.
faust demiş ki:Aslı 12 cilt olup bugün sağda solda gezinen Necronomicon sadece ondan geriye kalanlardan derlenen bir özet....
goliath demiş ki:faust demiş ki:Aslı 12 cilt olup bugün sağda solda gezinen Necronomicon sadece ondan geriye kalanlardan derlenen bir özet....
İsteyenlere e-book kopyasını gönderebilirim.
Ciddiye almayın böyle şeyleri!............
nyarlathotep demiş ki:evet arkadaşımıza katılıyorum aslına bakılırsa.Ben de okültizmle ugraşırım ama biraz daha araştırmacı gözüyle.Bazı kaynakların dogru bilgiler içerebilecegi dogru ama gende biraz daha sorgulamacı olmayı yegliyorum.Nettede ilginç şeylere -muhtemelen sizinde rastladıgınız şeylere-rastladım ki bunların arasında mitosa cidden inananaların web siteleri ve mitosla ilgili maji siteleri var.Ama hernekadar mitosu sevsemde gerçek olmadıgı kesin,galiba 😛Ayrıca bu konudaki degişik kaynakları incelemek isterim elinde olan varsa.