Evde canım sıkılıyor diyorum ki bir turk rock a bakim kahkaha atayım.. aylar sonra geliyorum buraya bakıyorum farklı bir konuda Haluk Levent tartışması laf atmalar felan bir sövmediğiniz kalıyor bende yazık diye kahkaha atıyorum. Hani insanlar tanımadığı şahsiyetler hakkında yorum yapar ya, ya da okumadığı bir kitaba, bir filme böyle boş saçma sözleriyle kendini bir üstadmış gibi göstermeye çalışan saçma sapan insanlar olur ya işte elimde silah olsa onları tarayasım gelir 😀D: onlar böyle yamuk yamukta gülerler kikriyerek imha edesim gelir.
Haluk rock yapmıyor mu ? a aaa eğer rocktan kastınız hayko ise 😀😀 doğru yapmıyor..Türküleri berbat mı etmiş 🙂 abi senin dinlediğin Dert Olur olabilir o annemin türkülerinde zaten türkü olmayan tek şarkıydı yanlış hatırlamıyorsam..Ya da siz türkü nedir bilir misiniz ? herşeyi bıraktım cümlenin sonu geldiğinde nokta konduğunu bilir misiniz ? ben biliyorum ama koymuyorum neden mi çünkü koymak istemiyorum sizde o adamı sevmek istemiyorsunuz sevmeye mailli olsanız minder serer allahınıza şükerederdiniz dünyada öyle temiz insanlar var mış diye..
Sen git hayko yu dinle valla bak rock yapıyor 😀😀
bu arada şunu hatırlatmak isterim ama sadece okuduğunu anlayan insanlar okusun bu yazıyı ya da gördüğüne inanan;haluk un üstadlığını görüpte kabullenemeyenler okumasın onlar zaten anlamaz..Türkiye de rock ikiye ayrılmakta biri Batı tarzı rock(özenti). Diğeri ise Anadolu Rock haluk abinizin yaptığı hani arada türkü söyler ya bu yüzden Anadolu Rock en açık şekilde anlatmaya çalıştım çünkü anlama kapasitesi düşük olan insanlar var umarım anlayabilirler..
Son olarak aylardır arada bakıyorum hep aynı insanların Haluk u savunduğunu görüyorum onlara çok teşekkür ediyorum.Arkadaşlarmıza bu gün gitar nedir nasıl bir alettir onları öğretin resim ile gösterin belki saz zurna ile karıştıranlar çıkabilir çünkü genelde kahtalı mıçı dileyenler böyle boş yorumlar yapıyorda o yüzden 😀😀 Hoşçakalın..