Uzun zaman oldu yazı yazmayalı,ama hala bıraktığıum gibi devam ediyor.aslında simdiki yazacaklarım da öncekiler gibi olacak,ama insanlar zahmet edip forumları yeterince değerlendirmeden yazılar yazıyor.Hepinizden farklı olarak haluk levent'in müziği(teknik ve söz),tarzı ve duruşu iitibariyle sadece ona özgü olan bir konumda...bu gün taklit edilmesi ya da esinlenilmesi gayet normal ve ara ara olmalı da.
Şimdiki yazacaklarımı ben değil o söylüyor,beni kendi halime bırakın istiyorlarsa turkrock sitesinden alsınlar hiç sorun değil,bu adamı apayrı bir yere koysunlar ama bilmedkleri ve anlamadıkları konuda lütfen cahilce konusmasınlar...Evet bu haluk leventin,ben ve benim gibilern düüşüncesi,türkiyedeki tatlı su rockcılarından en babalarına kadar sıralama yapın fakat haluk leventi farklı bir yere koyun,ister rock'cı ister popcu diyin fakat saygı duymasını bilin... herkes yaptıklarıyla bilinir,ve insanların haluk levent hakkında araştırmadan sormadan sorgulamadan yorum yapmasın...bundan 3 4 sene önce sadece şarklılarını güzel olduğu için dinlerken ve hiç tanımazken,bu gün istediğim zaman arayıp bulup müziği ve kendisi hakkında eleştiri yapabilecek özgürlüğe sahibim ve bu samimiyeti en başta kendisi gösteriyor..sadece bana değil benim gibi bir cok insana.Adam zaten diyor ki beni eleştirin ama iftira yalan dolan sözler söylemeyin.Bu gün her karşılaştıgım yerde "ah be abi serdar öztop da olsaydı konserlerinde ne güzel olurdu" diye bir cümle sarfettiğimde sırf bu konu hakkında saatlerce oturup muhabbet edebiliriz.Bunu sdece ben değil elini vicdanına koyup araştırarak bilerek objektif olarak düşünerek yorum yapmasını öğrenen herkes yapabiliyor..Zaten böyle yorum yapan insanları haluk levent de biliyor,bu gün burada yazılan her şey her eleştiri seviyeli ve mantıklı oldugu sürece onu da etkiliyor ve değişmesine sebep oluyor.O yüzden önünüzdeki klavyeye bakıp aklınızdan geçenleri "bu adam nasılsa böyledir" tarzı düşünüp atmayın..Bu yazımı kimse üzerne alınmasın,kimseye direk bir şey söylemiyorum ama inanın kasıtlı yazı yazan çok insan var...eğer gerçekten ön yargıları varsa bunu abartarak değil burada bilen tanıyan insanlara sorark yapmalı.Bu ilk başta kendisi için önemli,çünkü ne haluk levent ne ben ne baskası o saçmalıkları umursarız bir yerden sonra...Her insan yaptıkları yazdıkları ve konustukları kadar tanınır.O yüzden yalan dolan yazılar yazmanın hiçbir makul tarafı yok ki...
Arkadaslar haluk levent'in yeni albümün bekliyorlar.Çeşitli tarihler söylüyorlar.Fakat ben bu albümün en az 1 yıl sonra cıkması taraftarıyım,neden diye sorarsanız haluk levent ve albümü yapan grup elemanlarının albümsel anlamda tam bir grup olma aşamasında bu albümün gerçekten kulağa hitap etmesi açısından albümün özene bözene çok dikkatli bir şekilde yapılmasını umuyorum.İlla sert müzik olsun demiyorum sadece o sertliğin kokusnu hissettirdikten sonra müzikal olarak da zaten gerisini getireceğine eminim.Çünkü bana göre rock müzik bir kokudur.