eh be kardeşim madem tartışmayı sevmiyosun neden öyle yorumlar yapıyorsun..Bu kadar kişiyi kendine düşman ediyorsun...Yaderrock demiş ki:Bu gün yeni yıl 2006 ya bambaşka girmek istiyorum.tartıştığım atıştığım arkadaslar oldu özür dilemiyorum ama keşke olmasaydı diyorum.Sevmem öyle kötü tartışmayı çünkü.
Halukla Kalın..
başından beri söylemek istediğim birşey vardı biz haluğun sonuna kadar arkasındayız yorumalrımın hepsine bak hiçbir şekilde onunla ilgili oolumsuz yorum bulamazsın..Fakat bir kişi hakkında olumlu yorum yaparken başka kişileri aşağılamamalıyız.Haluk iyi der geçersin fakat haluk iyi şu bu kötü dersen o zaman tepki de gelir doğal olarak sonuçlar buraya kadar uzar..
Yani bu kadar kişi sana cephe almışsa hatayı kendinde araman gerek..Hata yapmak önemli değil hata yaptığının farkına varmak daha önemlidir bence...Kimse senden özür falan beklemiyor şahsen benim senden istediğim şey insanlara eleştiri yaparken dozunu kaçırmaman..Fakat sen bunu kaçırdın dolayısıyla bizde sinirlerimize hakim olamadık...Sonuçta sende bu adamı seviysun bende,diğerleride...o zaman bu kavga niye?? oturup kendine sor ve en son kullanacağın cümleyi neden en başta kullanmadığının hesabını yap kendine...
Neyse konu kapanmıştır inşallah ben yinede senin yeni yılını kutluyorum, daha tartışmasız günler diliyorum sana 😉