ressamcaglar demiş ki:yabanci86 demiş ki:haluk leven son albümün tamamen haluk levent kokacağınıs öylemişti sanırım albümdeki şarkıların %90ına yakını haluk levente ait olacak. bunun için birasz istirahate çekilip içindekilerini dökeceğini söylemişti. ama sanırım stüdyo kayıtlarına başlanmış yanılıyor muyum?
ben de öyle bir duyum aldım. sanırım stüdyo aşaması başladı. aranjör olarak kimle çalıştığını bilen var mı?
wanilyaa demiş ki:ressamcaglar demiş ki:yabanci86 demiş ki:haluk leven son albümün tamamen haluk levent kokacağınıs öylemişti sanırım albümdeki şarkıların %90ına yakını haluk levente ait olacak. bunun için birasz istirahate çekilip içindekilerini dökeceğini söylemişti. ama sanırım stüdyo kayıtlarına başlanmış yanılıyor muyum?
ben de öyle bir duyum aldım. sanırım stüdyo aşaması başladı. aranjör olarak kimle çalıştığını bilen var mı?
Serdar Öztop :dans
yabanci86 demiş ki:wanilyaa demiş ki:ressamcaglar demiş ki:yabanci86 demiş ki:haluk leven son albümün tamamen haluk levent kokacağınıs öylemişti sanırım albümdeki şarkıların %90ına yakını haluk levente ait olacak. bunun için birasz istirahate çekilip içindekilerini dökeceğini söylemişti. ama sanırım stüdyo kayıtlarına başlanmış yanılıyor muyum?
Serdar Öztop :dans
hişç sanmıyorum :?
ogun demiş ki:Serdar Öztop Haluk'la çalışmaz YEŞİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!
wanilyaa demiş ki:ogun demiş ki:Serdar Öztop Haluk'la çalışmaz YEŞİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!
Görürüüüzzzzz
:metalhead
:beer
:elsalla
ogun demiş ki:Hülya asıl ilginç olan sensin bence🙂
Bu arada Serdar Öztop konusunda bi şi derdim de yokkk..AHH Yeşim ah!!!!!! Sen beni deli edicen🙂 öffff