Hangi Amfi?

• Konuyu açan Konuyu açan Equ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marshall Code 50 almayı düşünüyorum bütçem amfi ve prosesör almaya müsait değil bu yüzden bu şekilde modelleme amfi düşündüm. n11 de 2500 civarında buldum almamam icin neden gösterip bununla beraber yeni öneriler verebilir misiniz?

Benim zamanında bu konuda dilim yandı. Sadece benim fikrim olarak şunu söyleyebilirim. Doğrusu yanlışını bilmiyorum. Ben modellemeli amfi almamanı öneririm 2000tl ye bir lambalı amfi alıp 500 tl ye ikinci el bir prosesör almanı ısrarla öneririm. Tabi etrafında bu işten anlayan ve ikinci el ekipmanı kontrol edebilecek birisi yoksa bu dediklerimi boşver ve modellemeli amfi al.

Laney cub10 lambalı amfim vardı ama ortalama 20 yıllık olduğu için lambaları çamur gibi ton veriyordu değiştirebilirdim ama sıkıldım diyebilirim. Prosesör ise pod500 gibi line6 ürünleri ikinci el çok pahalı dediğin gibi 500 liraya bulabilirsem neden olmasin modelleme amfi ise inan bende en son yaklaşmak istediğim olay 🙂

Modellemeli amfi yerine ses kartı ile pluginler üzerinden bir daw daha güzel sonuç verebilir. Bilgisayarınız varsa 2500 Tl. ile başlangıç için iyi bir setup toplayabilirsiniz.

Hocam 1500 e prosesör alın 2. El alın en krallarından bulabilirsiniz. 1000tlye ya da kaç tutuyorsa amfinizin lambasını değiştirin. Yineliyorum yapmayın etmeyin modellemeli amfim var, fender mustang 2 ve onu hala satmaya çalışıyorum. Satıp ne mi yapacağım.😂😂 sizin lambasını değiştirmeyip modellemeli amfi düşündüğünüz laney cub serisinden edineceğim bir tane. Bence 2500tlyi modellemeli amfiye gömmeyin. En kötü ihtimalle transistörlü amfi+2. El prosesör alın.

Geri