Roland Cube serileri o kadar dijital ki single manyetikle humbucker aynı dip gürültüde çalışıyor. Fender Super Champ ayarı bi amfi her zaman iş görecektir diye düşünüyorum. Hem clean var hem de önüne atacağınm bir pedalla istediğin yola gelir, tek handikapı speakerının 10" olması, 12" tercih sebebi her zaman.
Çin olması hiç şüphe yaratmasın, Peavey' in harika işçiliği var. Amerika veya Çin yapimi zerre farketmiyor.Bu işin klasigi v30dur, Ama videolarda dinledigine göre kabin alırsan pişman olursun , Git dene imkanın varsa. Peavey 6505mh kağıt üstünde çok güzel dinledigim tonları çok güzel ama amfi çin üretimi , tek şüphem o yoksa bende aynen classic 20 mh alacagım .
Jim root amfiye göre , seçerek v30dan başka birşey kullanmıslardır , Sonucta signature bi alet, O sesi en iyi yansıtması isteniyor. bence imkanın varsa orange j.root terroru al geç ben çok begenmiştim şahsen, Sert kafalarda olmasamda müzik konusunda.
Gunah alma zaten Peavey al 500 dolar sevgili ustadim adam reverb de eklemis xlr cikis da, daha ne yapsin yahu...Jim Root'u bilmem, ama Orange amfilerde genel olarak tiz olayı riskli. Zevke renge göre tizleri kulak tırmalayıcı kaçabilir. Peavey Mini'yi hiç denemedim, günah almayayım.
Higain amfilerde ENGL Screamer, Peavey/EVH 5150 veya 6505 çok başarılı amfiler. Minisi de çok güzel görünüyor. Ön satışta nereden alabileceğimizi bilen var mı? Veya Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?
Higain amfilerde ENGL Screamer, Peavey/EVH 5150 veya 6505 çok başarılı amfiler. Minisi de çok güzel görünüyor. Ön satışta nereden alabileceğimizi bilen var mı? Veya Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?
hocam yaşadığımız coğrafya üzerinde müzisyen olmak o kadar zor ki. hem maddi hem manevi açıdan. ben de isterdim evimizin garajı olsun garaja koyayım bi 5150 50watt. gümbür gümbür çalayım. kenarda musicman im suhr um olsun.peavey 5150 - bugün kü adıyla 6505'in o kadar referansı var ki. Gitara başlamadan evvel bile duyardım bu amfinin efsanesini sağdan soldan. E haliyle böyle referans hi-end sınıfından bir amfiyi tutup girişten çıkıştan kısıtlayacaklarsa yazık ederlerdi ama yinede bir mp3-cd in aux in girişi olsa çok iyi olurdu BT üzeri çalardık, evde çok aranıyor bu tür şeyler. Ben thomandan engl ironball siparişi verdim 3-5 saat sonrada bu amfiye rastladım. Şu anda acaip canım sıkkın. Niye hep ters gider ki işler. Keşke thomanda olsaydı. Ödemesinide yapıp beklerdim.
biraz ben ön ayak oldum galiba bu rastlantına 🙂peavey 5150 - bugün kü adıyla 6505'in o kadar referansı var ki. Gitara başlamadan evvel bile duyardım bu amfinin efsanesini sağdan soldan. E haliyle böyle referans hi-end sınıfından bir amfiyi tutup girişten çıkıştan kısıtlayacaklarsa yazık ederlerdi ama yinede bir mp3-cd in aux in girişi olsa çok iyi olurdu BT üzeri çalardık, evde çok aranıyor bu tür şeyler. Ben thomandan engl ironball siparişi verdim 3-5 saat sonrada bu amfiye rastladım. Şu anda acaip canım sıkkın. Niye hep ters gider ki işler. Keşke thomanda olsaydı. Ödemesinide yapıp beklerdim.
Zaten o arada gördüm sonra da sana denk geldim. Ama öyle bir yoğundum ki bilgisayar başında. Anca kısa yazarak geçiştirmek zorunda kaldım. Yoksa beni bilirsin en kısa tasvirim yarım sayfadır