cube 10gx
MyDukkan.com :: Marshall MG100HCFX 100-Watt 4-Channel Head w/ FX :: Kafa Amfisial bitane mg 100 kafa kabin misss
Bende aynasından vardı yeni sattım. Şöyle söyliyim... Amfi süper fiyatına göre ama FBV dışında bi pedal veya footswch bağlayamıyorsunuz. İlla kendi markası olacak yani. Ben de bi araştırdım ettim bu FBV olayını. Amfi 300tl, FBV pedallar 200tl 😱Peki line6 spider IV 15W hakkında ne düşünürsünüz acaba?
Bende aynasından vardı yeni sattım. Şöyle söyliyim... Amfi süper fiyatına göre ama FBV dışında bi pedal veya footswch bağlayamıyorsunuz. İlla kendi markası olacak yani. Ben de bi araştırdım ettim bu FBV olayını. Amfi 300tl, FBV pedallar 200tl 😱
Yani bi boss dist veya bi Cry baby bağlayamazsınız maalesef. Dijital olduğu için devrelerin hasar görme olasılığı çok çok yüksek...
Fender hiç kullanmadım ama roland ın clean ı da yabana atılacak gibi değil. Eğer "roland olsun, efekli ve ev için olsun" diyorsanız 10 GX bence sizi tatmin eder...
Benim kuzenimde Line 6 spider IV 15w var-dı. Slash Signature Wah takınca bişeyler oldu. Lithüere götürdüm, hatta iki lithüere götürdüm. Ikisi de "bu amfiye FBV dışında bi pedal vs bağlanmaz, kabul etmez" dedi. Şuan amfi çöp, çalışmıyor...Digital oldugu icin devrelerin hasar gorme olayini ilk defa duyuyorum. Modelleme barindiran amfilere processor onerilmez, bunun nedeni de tonal olaraktir, elektriksel olarak degil. Ancak modellemeli bir amfiye wah baglayabilirsiniz. Diğer analoglari da baglayabilirsiniz diye biliyorum ancak alacaginiz ton tatmin edici olmayacaktir.
Benim kuzenimde Line 6 spider IV 15w var-dı. Slash Signature Wah takınca bişeyler oldu. Lithüere götürdüm, hatta iki lithüere götürdüm. Ikisi de "bu amfiye FBV dışında bi pedal vs bağlanmaz, kabul etmez" dedi. Şuan amfi çöp, çalışmıyor...