+1Peavey Valveking 20h
Jet City'nin kombosunu bulma şansın var. Ama iki versiyondur o. Biri (sanırım 2112) tek kanaldır, diğeri (2212 olması gerek) iki kanaldır. Randall ve Peavey'in etrafta görmedim kombosunu.
Bu arada biraz sabırla uygun fiyata kabin de düşer piyasaya. Hatta şu anda forumda 400 liraya 2x12 Randall hoparlörlü ve 1x12 16 ohm Blackstar kabini var.
Jet City' nin 2 kanallı versiyonları Türkiye' de var mı abi varsa nerden bulabiliriz?
Yok abi, Türkiye' de varsa alıp kenera atarım hamallık yapmaya gerek yok.
Blues JR arkadaşın dediği işler için pek uygun olmaz.İkinci el Fender blues junior III o fiyata bulunur bence. İyi bir drive pedalı ile süper, fulltone OCD kullanıyorum ben. Kendinden reverb gayet makul.
Rock! Hangi rock? Hard, space, progressive, psychedelic, symphonic, glam, pop, jazz, blues, soft, christian, punk? Önüne gelen rock çalıyor maşallah. Hele metal'in yanına rock koyunca bir alakalar yor ki oh! Yime de yanında yat 😀
Neyse, çok çenem düştü, muzurluğum da üstümde afedersiniz 😀 Bu kadar dırdırın üstüne heavy metal açısından konuşayım en azından. Zorlayıp Ibanez TBX15 bak en aşağı. Eşeği sağlam bir kazığa bağlamış olursun en azından. Gürül gürül distortionu var, clean tarafı da hiç fena değil.
Tabii denemeden alma, hani zevk renk meselesi bazı şeyler. Bu açıdan da aradığını nerede bulacağın belli olmayabilir. Bakarsın 80 - 100 liralık eski püskü bir amfi tam aradığına verirken, 600-700 liralık amfi sana çöp gibi gelir.