Roland Cube serisi amfilerini tavsiye ederim +20 Watt
Yanlış anlamayın ama sanki 3-4 ay sonra bunları yeni alacağınız ekipmanlar için de söyleyeceğinizi değerlendiriyorum...Doğrudan sonuçlara varmadan önce (yeni ekipman alınmalı), sorunu daha iyi tespit etmek gerektiğini düşünüyorum...Elinizdeki ekipman, arkadaşınızın ekipmanına ezilmez, temelde birbirlerine denk ekipmanlar...Bence asıl sorun, çalımınız ile ilgili olmalı, bunu daha iyi anlayabilmek için verin elinizdeki ekipmana arkadaşınıza, alın onun ekipmanlarını ve test edin...Bu kapsamda, ekipman temini yerine gitar çalmaya daha fazla yönelmenizi, gerekiyorsa bu konuda profesyonel hocalardan ders almanızı öneririm...Ki Bursa'da, forumda da üyeliği bulunan, sevgili @ozgungokturk bulunuyor, kendisi ile temas edebilirsiniz...3.5 , 4 ay önce mydukkandan aldığım Jackson Js11 ve Line 6 spider 4 15w ikilisinden hiç memnun değilim ton olarak çok yetersiz kalıyor.Aldığımda 1 yıl idare eder denmişti ama şuan çalmak bile istemiyorum.Bu ikiliyi satıp üstünede 500 - 600 ne kadar koyabilirsem gitar amfi yapmayı düşünüyorum. 2. el nasıl olur bilmiyorum , rock n' roll , hard rock , heavy metal çalıyorum ağırlıklı olarak solo.Gitar ve amfi çok yetersiz arkadaşımın Grg270b ve Mg15 ikilisinin altında eziliyor.Önceliği gitara vermek istiyorum amfiyi biraz daha alt model arka plana atıcam.Bu fiyata yapıcağım en iyi dizilim nasıl olur.
Yanlış anlamayın ama sanki 3-4 ay sonra bunları yeni alacağınız ekipmanlar için de söyleyeceğinizi değerlendiriyorum...Doğrudan sonuçlara varmadan önce (yeni ekipman alınmalı), sorunu daha iyi tespit etmek gerektiğini düşünüyorum...Elinizdeki ekipman, arkadaşınızın ekipmanına ezilmez, temelde birbirlerine denk ekipmanlar...Bence asıl sorun, çalımınız ile ilgili olmalı, bunu daha iyi anlayabilmek için verin elinizdeki ekipmana arkadaşınıza, alın onun ekipmanlarını ve test edin...Bu kapsamda, ekipman temini yerine gitar çalmaya daha fazla yönelmenizi, gerekiyorsa bu konuda profesyonel hocalardan ders almanızı öneririm...Ki Bursa'da, forumda da üyeliği bulunan, sevgili @ozgungokturk bulunuyor, kendisi ile temas edebilirsiniz...
Sevgiler ve saygılar...
Bilmiyorum arkadaşımın gitarı abi yadigarı en az 1 yıldır ayar çekilmemiş luthier yüzü görmemiş.Ben luthiere götüreli 1 ay falan oluyor.Tonun kötü olduğunu düşünüyorum ama beni ne kadar idare edebilecek bu amfi gitar modellemesi.
Maalesef, buna X zaman demek doğru olmaz...Ama sanırım, o vakit geldiğinde, bunu hissedersiniz...Gayet uzun süreden kastınız ne kadar bir zamandır.