R
revengecry
Merhabalar. Fender American Standard Stratocaster ve Boss gt-10 processor ile kullanıma uygun amfi önerirmisiniz lütfen? Blues ve rock tarzı çalıyorum. 500 - 1500 tl fiyat aralığında arıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...t15hm-full-lambali-amfi-sifir-180885188/detay
Hiç yabana atılacak bir amfi değil. Fiyatı da çok makul bence. Neredeyse butik bir pedal parasına.
Oğlumun American Standart Strat ve Fender Blues Deluxe (USA,1995) ikilisi var. Geçenlerde elime büyük şans eseri geçen Sovyetler dönemine ait ( 1960'lar veya 1970'ler üretimi olabilir ) 2 x 6L6 matched pair set ile güç lambalarını değiştirdik. Ampli daha da canavar oldu.
Eğer blues kafasında müzik yapıyorsanız bana göre ideal bir ikili oluyorlar.
@hackeiommi dostum haklısın. O detayı atlamışım. Neyse en azından bütçesi müsait olan arkadaşlara ilerisi için bilgi sağlamış olduk. Fazla bilgi göz çıkarmaz.🙂1500'ün üstünü siz tamamlayacaksınız sanırım sayın abim 🙂
1500'e son zamanlarda Blues Jr satan yok. Dolar da aldi yurudu. Ki bahsedilen amfiyi cok da sevmem. Tavsiye de etmem. Su anda kullandığınız pedala da ayri bir nefret beslerim. Once pedalınızı elden cikarin. Sonra akord etmek icin sahnede rahat kullanabileceginiz bir tuner alin.
Pure clean ton seviyorsan gerekirse transistorlu, kirik ton seviyorsaniz dusuk seste kirilabilen lambali bir amfi bakiniz. Tm60 cok guzel amfidir. Onun da "ama"lari mevcut. Gidip denemeden olmaz bu is.