R
rock4everfly
=) evet haklısın çalışsam ikisini bir arada yürütebilirm herhalde bie çok grupta var. teşekkür ederim
rock4everfly demiş ki:ya ben grupta vokalim ama elektro çalmayı çok istiyorum.Konsere kendi kendime hazırlanırkende kuru kuruya şarkı söleyince olmuyor.Gitar çalmayı bilmiyorum direk elektrodan başlasam olur mu?Ayrıca hem vokal hemde elektro zor olur mu? bu konuda bana yardımcu olabilir misiniz?Yeni başlayacağım için şu markalardan seçtim washburn X7B,washburn WI-7 B,manuel raymond MRE3SB bunlardan hangisini önerirsiniz? şimdiden teşekkür ederim..
halilpazarlama demiş ki:rock4everfly demiş ki:ya ben grupta vokalim ama elektro çalmayı çok istiyorum.Konsere kendi kendime hazırlanırkende kuru kuruya şarkı söleyince olmuyor.Gitar çalmayı bilmiyorum direk elektrodan başlasam olur mu?Ayrıca hem vokal hemde elektro zor olur mu? bu konuda bana yardımcu olabilir misiniz?Yeni başlayacağım için şu markalardan seçtim washburn X7B,washburn WI-7 B,manuel raymond MRE3SB bunlardan hangisini önerirsiniz? şimdiden teşekkür ederim..
squier veya meksika fender strat , telecaster olabilir.vokal olarak en rahat kullanılabilir gitarlar çalımı rahat sorunsuz 😀
squall5 demiş ki:2) işi bilen birileriyle denersen gitarı sorun çıkacağını zannetmiyorum.
3) x6 ağır olabilir ama kilolarca ağır değildir diğer gitarlara göre yani düşündürecek kadar olduğunu sanmıyorum.
4) bu tür şeyler söyleyenler çıkabilir tabi ama gidip orijinal gibsonda alamazsın zaten bu bütçeyle o yüzden pek birşey olmaz, olsada salla🙂
5) bence olmasın yani benim ikinci gitarım ama yinede arada bir floyd rose olmasa daha iyi olur, daha rahat çalışırım gibime geliyor.( durmadan küçük küçük sorunlar çıkıyor ve ufak bir sorun olsa çözmeden çalamıyorum hastalık🙂 ) ki zaten deli deli bendler yapmayacaksan, tremolo kolunu tutup gitarı sallamayacaksan falan floyd gereksiz birşey bence.
son olarak x6-x2-rg1570 demişsinde bu gitarların fiyatları arasında çok büyük fark var garip bir araştırma olmuş🙂 ve dediğin gibi minimum 5-6 saat diyorsun bunu uygularsan her gün düzenli ve verimli çalışırsan 1 seneye neler olur tahmin edemezsin.
plaROCK demiş ki:Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
İbanez rgr321 ex mi?
yoksa
ESP LTD ec-50/100 mü?
büyük ihtimale ilerde hangisini alırsam emg takıcam
caldığım tarzlar
grubum:melodic death metal,heavy metal
ama versatil bir gitar istiyorum, çünkü her tarzla ilgileniyorum