nirvanair demiş ki:Elime 400-500 lira para geçecek.
*Cort kx5 en çok dikkatimi çeken gitar.Tam distortion için bir gitar gibi gözüküyor ama clean konusunda yetersiz gibi.
*Cort X6 bu gitar da çok tercih ediliyor ama floyd rose kafamı kurcalıyor.
*Cort x5 bunu pek düşünmüyorum/
*Ibanezi pek incelemedim ama grg170 i biraz biliyorum.O da aklımın köşesinde duran bir gitar
bende senin acından bakınca arada kaldım ikisinide çaldım diyemem ama eminim ikisininde klavyesi rahattır bu durumda senin istediğin özellikler önemli. mesela ibanez gitarın tonları sert olacaktır. ltd nin ise daha yumuşakErenimooO demiş ki:ben lt m100 ile ibanez xp300fx arasında kaldım deneme şansım da yok ne yazık ki!2 gitarın çok farklı özellikleri olduğunu biliyirorum ama benim için önemli olan klavye rahatlığı,lütfen yardımcı olun yoksa yarın aklıma hangisi eserse alıcam internet yolu ile 😀
arnatuile demiş ki:bende senin acından bakınca arada kaldım ikisinide çaldım diyemem ama eminim ikisininde klavyesi rahattır bu durumda senin istediğin özellikler önemli. mesela ibanez gitarın tonları sert olacaktır. ltd nin ise daha yumuşakErenimooO demiş ki:ben lt m100 ile ibanez xp300fx arasında kaldım deneme şansım da yok ne yazık ki!2 gitarın çok farklı özellikleri olduğunu biliyirorum ama benim için önemli olan klavye rahatlığı,lütfen yardımcı olun yoksa yarın aklıma hangisi eserse alıcam internet yolu ile 😀
metalcafe demiş ki:Şahsen cortun x6'ya kadar olanlarını hiç sevmediğim için bişey diyemem. Ama ibanez rg350dx yada ex yada 370 bulursan zw set manyak olur. Tabi birde pil yuvası açtırcan pickguardı değiştircen filan ama çokta kasıntı işler değil. Sadece ibanez rg350dx çok ağır bir gitar. Onun dışında pek bir kusur bulamadım. Sahnede 7 parça sonra omuzun çökebilir 😀