H
halock
elimde 380 liram var 🙁(
önerebileceğiniz bi gitar varmı arkadaşlar ..
önerebileceğiniz bi gitar varmı arkadaşlar ..
internetten ve özellikle takistle alacagın gitar belkide alacagın gitarın ikinci el fiyatının iki katı kadar olacaktır. ayrıca ne tarz müzik yapmak istiyorsun ve bir soru daha sabit köptüyü Floyd rose ' de akord problemi oldugu içinmi tercih ediyorsun yoksa gercekten zevk meselesimi?ErenimooO demiş ki:Lütfen Yardım Ediniz!
Uzun zamandır yeni bir gitar için araştırıyorum ,çok defa bi gitar almaktan son anda vazgeçtim.Deneme şansım olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var.nakit param yok internetten taksitle bi gitar alıp daha sonra emg set takmayı düşünüyorum.alacağım gitarda sap önemli benim için.kafama takılan bazı sorular var.
500 liraya kdar bi b.c. rich in sapı çok mu kötü?bu gitar iyi bi manyetikle adam olmaz mı?iyi sap manyetiği ve iyi ayarlarla soloya uygun bi gitar elde edebileceğim bi bc rich yok mu?
ltd 50 serisi gitarların sapları çok mu kötü onlarda iyi bi çif manyetikle ve iyi bi ayarla soloya uygun hale gelemezler mi?ltd ax 50 hakkında ne düşünüyorsunuz?
önerebileceğiniz başka sabit köprülü gitar var mı?iyi bi çift manyetikle adam olacak cinsten bişey.
teşekkürler!
alican91 demiş ki:Slm arkadaşlar 750 tl civarı birikmiş param var ileride emg 81 85 takabileceğim taktığımda ise taktığıma değecek bir gitar almak istiyorm 🙂 Heavy metal hard rock tarzı severim buna göre bi gitar önerirseniz sevinirim.