Squier alacağınıza sx'in stratlarından alın cok daha iyiler
Çaldığın tarzlara göre Epiphone modellerini öneririm ki hangisini beğeniyorsan al görüntü v eline aldığında hissettiğin şeyler gitaron ses tonu kadar önemlidir yoks elinki gitardan haz etmiyorsan tanrısal ses çıkarsa keyif almazsın. Benim gibi yirmi beş yıl ve yirmibeş gitardan sonra bakmayı sevdiğin bir gitara dokunmak onu en iyi şekilde çalabilemek için çok öenmli bir motivasyondur.
Merhabalar. 4-5 yıldır elektro gitar çalmaktaydım, yaklaşık 1 yıllık ara verdim. Elektro gitarımı satıp kendime bir akustik gitar aldım ve uzun süredir onunla takılıyordum. Genelde sert parçalar çalmaktan keyif almaktaydım. İlk gitarım Cort x2'ydi ve ardından Ibanez Rg370 aldım.
Bir süredir daha sakin parçalar alternatif rock ve klasik rock'n roll çalan bir grup arkadaştan teklif aldım. Birlikte birşeyler çalacağız. Ritm gitarist olarak bulunuyorum grupta. Bir arkadaşımdan ödünç olarak Amerika Fender Strat aldım şimdilik ve çalması inanılmaz keyifli haliyle 🙂
Bu gitarla idare ederken bir yandan da kendime gitar bakıyorum fakat bütçem oldukça kısıtlı. En fazla 600-700 liraya çıkabilirim bu yüzden ikinci ele yönelmeyi düşünüyorum.
Size şunu sormak istiyorum, tabii ki arkadaşımdan aldığım orjinal Fender Strat tadı vermeyecektir ama Squier Strat'a yönelsem nasıl bir tercih olur ? İlk aşamada sadece gitar olsa da zamanla manyetik takvsiyesi ve çeşitli modifikasyonlara da para harcamayı düşünüyorum. Squier Strat veya yine Squier Telecaster önerir misiniz diyeyim kısaca ? Çalımı rahat bir gitar istiyorum özellikle.
Grupta çaldığımız tarza örnek vermek gerekirse Acdc, GNR, Led Zeppelin, Yavuz Çetin vs. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Biraz uzun oldu isteğimle ilgili daha iyi fikir oluşmasını istedim sizlerde. Şimdiden teşekkür ederim.