arkadaşlar çok teşekkür ederim fender strat alma düşüncem war tarzımı değştirdim yani tam deil bende epiphone standart plus top war sertleri onla çıkarıcam fender 50s classic serisi düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum başka önerileriniz varsa ama lütfen fender öneri verelim
Ne cabuk tarz degistirdigine sastim kaldim yahu daha iki gun olmadi edge zero tremolo istemiyor muydun beyim sen🙂 ? Hayallerini yikmak gibi olmasin ama 2.000 liraya "senin istedigin sekliyle" hem sifir hem "ust duzey" gitar olmaz: Ibanez de olmaz, Fender de olmaz. Bu arada Schecter'ler fiyat kalite orani olarak 50s classic stratin cok otesinde, Schecter sevmezsin onu anladik saygi duyariz ama ben daha ust duzey birsey istiyorum deyip de aklimda 50s classic var dersen gulerler adama.
Piyasada satilan seyler ve fiyatlari belli. Once ne istedigini adamakilli bir dusun ve ona gore tavsiye verelim. Mesajlara bakinca belli ki saat basi fikrin degisiyor boyle bir defa alisveris olmaz gitardan cok ne istedigini kesinlestirmeye ihtiyacin var. Ama aklinda bulunsun Fender'ler sifir olarak ABD'de bile odedigin fiyati haketmiyor hele Turkiye'de aciklanamaz sekilde pahalilar. 50s classic strat'a 2000 lira ustu para vermek icin dupeduz zirdeli olmak lazim o fiyata az biraz hirpalanmis Custom Shop Fender alabilirsin ABD'de. Seni tanimam etmem, ama iyi niyetle yardim etmek isteyen ve elinden tonla gitar gecmis biri olarak mutlulugu cok yanlis yerlerde aradigini acik yureklilikle ifade edebilirim.
Son olarak Yamaha'nin Mike Stern signature modeline bir bak istersen, senin butcenle yeni olarak alip alabilecegin en kaliteli Fender kasa gitar hos telecaster govdeye sahip. Benim diyen Amerikan Fender'i cebinden cikartir...Ama Turk insaninda neyi niye istedigini bilmeme hali yuzunden pek az insanin dikkatini cekmistir o da ayri...