Merhaba dostum ben de aynı yollardan geçmiş biri olarak bir iki şey söyleyeyim; Ben senin yerindeyken hemen acele edip elimdeki tüm paraya bir tane "ashton telecaster" almıştım. Ondan sonra çeşitli forumlarda, ikinci el alış-veriş sitelerinde gezinirken benim verdiğim paraya satılan gitarları görünce okkalı küfür ettiğimi hatırlıyorum ama özellikle ikinci el gitar alırken mutlaka bir bilen ağabeyinle, arkadaşınla git, beğen, al 🙂 Şimdi gelelim senin yerinde olsam ile başlayan cümleye; Forumda öyle gitarlar öyle fiyatlara gidiyor ki insan gitar üstüne gitar almak istiyor forumda dolanırken başlangıç için ideal orta segment gitarlar çok fazla, sana diyeceğim bu forum dahil bir kaç forumda daha fazla zaman geçirirsen ortalama 1 hafta içinde istediğin gitarı kolayca bulursun. Örnek vermek gerekirse yanlış anlamadıysam bütçen 320 lira civarı; Cort X-6 sıfır fiyatı 564,68 TL nakit alırsan ıvır-cıvır olacağı 500 lira ikinci el ortalama fiyatı 300 lira ama sen zamana yayarak yaptığın ufak bir araştırmada bu gitarı 200 lira ve daha aşağısına alabilirsin. Uzun lafın kısası acele etme iyi araştır seçimini iyi yap pişman olma 🙂 Müzikli günler dilerim 🙂 🙂