Çok acil ise marka model arama, Rockstar, J&J Sister, ne bulursan al.
Biraz acil ise, Cort x-1 al.
Az acil ise İbanez Gio al.
Aciliyeti gitti, biraz daha para biriktiririm diyorsan cort x-6 al.
Soloları hızlandıracak bir gitar istiyorsan, böyle çok hızlı olması için falan, ibanez jem alman lazım. Yoksa hızlı olmaz istediğin kadar. Bak Steve Vai' ye.
Hocam, demedigin birseyi dedigine nasil pisman oldun?Ben bir şey demedim, dediğime de pişman oldum.
Bu epey ilginc ve guzel Izzzyy bey, benim bunun ustune dusunmem lazim. Ilk defa senden duydum ama (su an icin) adam gibi dillendiremedigim bir suru sebepten dolayi dediginin dogru oldugunu dusunuyorum. Bunun ustune laf etmis birileri de vardir mutlaka, bilimsel yayinlari bir tarayalim bakalim ne cikacak...Şehir efsanelerini gerçekmiş gibi anlatıp yanlış bilgilendirmeye sebebiyet verenlere kızıyorsun, eyvallah bende kızıyorum da ben baska birşey söylüyorum. Aynı şeyden bahsediyoruz diyorsun ama ben rezonans dedikçe sen hala ciladan bahsediyorsun. Maddenin rezonans üzerinde etkisi var da demedim, tam tersini söyledim. Gitar calindikca güzelleşir bunun sebebi rezonans etkisidir ağaç kurudu geyigide burdan çıkıyor zaten.
Hocam, demedigin birseyi dedigine nasil pisman oldun?
Hocam, demedigin birseyi dedigine nasil pisman oldun?
Buldum buldum bir suru sey buldum simdi okuyorum da, bir ara onlari birlestirip yazayim, ama gorunen o ki sen haklisin ve gayet saglam aciklamalari da var bu isin. Benim tahmin ettigimden de daha karisik mevzuu ama gayet iyi temellendirmisler. Kesinlikle agacin icindeki nem oraninin otesinde ton oturmasi mevzuu. Neyse ilk vakit buldugumda yazar koyarim...Insan hergun yeni birsey ogreniyor.Su guitar world den paul varya oydu sanırım bir videosu var orda reissue les paul ile ayni model vintage les paul kıyaslaması yapıyordu. Gece gündüz gibi fark vardı fakat video yu bulamıyorum. Birde makale okudum rezonansın gitar ağacı üzerinde etkisni anlatıyor lakin onuda bulamadım. Ben bakıyorum hala osmanburak abi sende bir bak, hatta hifi cilar kabloların bile kullanildikca yapısının değiştiğini iddia ediyorlar.
Bu kadar saçma bir cevap duymamıştım.