Nokta gibi virgül gibi şeyler varya, onlari neden kullanmiyorsun onu anlamadık.neyini anlamadın açıklayım
Arkadaş foruma yeni üye olmuş bilmiyor olabilir, ancak yukarıda yazılan mesajlarında uyarma tarzı kusura bakmayın ama çok normal değil. Düzgün şekilde uyardığınız taktirde , uyardığınız için teşekkür edecektir. Ama şu yaptığınız en az 7,8 post tartışma çıkartıp olayı uzatmaktan başka pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum.Nokta gibi virgül gibi şeyler varya, onlari neden kullanmiyorsun onu anlamadık.
Arkadaş foruma yeni üye olmuş bilmiyor olabilir, ancak yukarıda yazılan mesajlarında uyarma tarzı kusura bakmayın ama çok normal değil. Düzgün şekilde uyardığınız taktirde , uyardığınız için teşekkür edecektir. Ama şu yaptığınız en az 7,8 post tartışma çıkartıp olayı uzatmaktan başka pek bir işe yaramayacağını düşünüyorum.
Gitar seçimine gelirsek;
Mexico Strat mümkünse road worn serilerinden bir H / S / S yukarıda saydığınız tarzlara sizi istediğiniz kadar yaklaştıracaktır.
Bence road worn series gibi üst serilerden bir made in mexico strat bulmaya çalışın, uzun yıllar da sizi götürür.
Sadece sizinkini alıntı yaptım ancak genel olan yukarıdaki uyarma tarzından bahsettim. Mesajların hepsi sizinmiş gibi algılandıysa affola.Mesajlarında derken?
Estağfurullah affedilecek birşey yok, sadece yanlısı düzeltmek adına irdeledim. Fikrine katılmıyorum, noktalama işaretlerini kullanmayacak kadar Türkçesi noksan birinin bahanesi foruma ilk mesajım olamaz. Uyarma tarzınida ironi içermesi sebebiyle yerinde buldum. Kaldı ki arkadaş noktasizliga devam etmekte ısrarcı görünüyor.
Forum biziz arkadaşım. Burada açılan başlık da kimsenin malı değil. Yazamazsın diyen de olmadı, "ciddiye alınmazsın" dedik. Daha önceki arkadaşlar da nazikçe uyarmışlardı.
Neyse. Laftan anlamadığın açık.. Sana hayatta başarılar ve daha da önemlisi "bol şans" dilerim.
NOT: Forum kurallarından:
Sitemizde bozuk bir Türkçe kullanmamalısınız. Sizlerden tüm imla ve dil bilgisi kurallarına uygun dört dörtlük bir Türkçe beklenmese de, dilimizi kasten bozmaya yönelik yazış şekillerine izin verilmez. (evet yerine ewet, güzel yerine güsel, değil yerine diil, walla, oqe vs..) Ayrıca BiR BüYüK bİr KüÇüK harfle, tamamı bold, tamamı italic, tamamı farklı renkte mesajlara izin verilmeyecektir.