cobain67; js30 değilde x serisi bi jackson almanı tavsiye ederdim ben. japon işçiliği sonuçta ve modifiye yede cvp verir. daha sonra manyetik değiştirip kendine özgün bi gitar yaptırabilirsin.
tesekkur ederim arastıracagımsoulwalker demiş ki:cobain67; js30 değilde x serisi bi jackson almanı tavsiye ederdim ben. japon işçiliği sonuçta ve modifiye yede cvp verir. daha sonra manyetik değiştirip kendine özgün bi gitar yaptırabilirsin.
Srhtcln demiş ki:Peki Arkadaşlar Yeni Başlıcak Birisi İçin, cort x2 veya cort x-6 hangisi uygundur. Metal türü ve solo'ya meraklı birisi olarak soruyorum.
reddiye demiş ki:teşekkürler yorumun için de arkadaşımın şuanda rg ibanezi var japon değil ama japon da denedim ve benimde ibanezim var 500 ytl lik ama ben sabit eşik istiyorum artık bu yüzden ibanezi direk çıkarttım yoksa ibanez s serisi de favorilerimdendi.Gibson satan yok bulamıyorum şehrim hatay olduğu için elden satan zaten yok türkiyede piyasası da yok yurtdışından getirme olayı karışık ve tırsıyorum ama biriyle elden alışveriş yapabilirim Highway i biliyorum ve mantıklı da ama lite ash leri bilmiyorum.Elin alışması konusunda sorun çekeceğimi sanmıyorum çünkü şuan perdelerim medium ama jumbo ları da çok seviyorum 3-5 ayda sorun kalmaz sanırım malum avantajları var🙂
cobain67 demiş ki:Ibanez sas32fm gitarım var yumusak bi gitar.. Steve Vai tonuna en yakın tona ulasmak istiyorum... Manyetik modifiyesi yapıcam bunun için... Hangi manyetikleri almalıyım... H-H