Bu tür sorular için sabit başlıkları kullanıyoruz. Forum Kurallarına ve başlık indeksine göz atarsan yardımcı olacaktır.
Ayrıca bende rr3 diyorum...
Ayrıca bende rr3 diyorum...
shnicx demiş ki:Teşekkürler, ben Arama yaptım ama uygun bir yer bulamadım, belki de gözüme çarpmamıştır. Sağolun yorumlar için.. 😉
oray18 demiş ki:tam ıstedıgın bı gıtar bılıorum PGM301 blues metal ve rock muzık yapabılırsın ustundekı hı gaın dugmesıyle stedgın tarzı yakalabılıorsn bı anda telecaster bı anda esp m2 olabılen bı gıtar ayrıca akustık tonları cok ıyı benım tavsıyem
grunge ve esp.. o da güzel 🙂 al bitane sabit köprü fender veya squier üst model 🙂 neymis floyd rose esp falan grunge diyoruz abi 😀-ex- demiş ki:Arkadaşlar grunge tarzında çalıyorum ama floyd rose sistemi şimdiye kadar hiç kullanmadım bana hangisini önerirsiniz? esp ltd m-50 mi yoksa Ibanez GRG270B mi?
grognard3 demiş ki:selam arkadaslar
sabit köprülü eli ayağı düzgün V kasa bir gitar için tavsiyeye ihtiyacım var...
Tesekkur ederim 🙂ghostknight demiş ki:@cobain67 www.musiciansfriend.com www.guitarcenter.com gibi sitelerden oraya gittiginde karsilasacagin fiyatlari gorebilirsin. 500$'a meksika fender bulabilecegini saniyorum.
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Bu iki gitardan (fiyatını da göz önüne alırsak) tavsiye edeceğim kesinlikle S470'tir. İkisini de denedin geçen bir mağazada ve gerçekten S470'in daha rahat bir gitar olduğunu gördüm, ayrıca köprüsü de JS100'ün köprüsünden daha kaliteli ve orjinal bir köprü. İşçilik olarak pek bir farkları yok, ikisi de aynı fabrikadan çıkan gitarlar...
Js serisi alınacaksa JS1000'den aşağısı alınmamalı (bence).
elixxirr demiş ki:BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Bu iki gitardan (fiyatını da göz önüne alırsak) tavsiye edeceğim kesinlikle S470'tir. İkisini de denedin geçen bir mağazada ve gerçekten S470'in daha rahat bir gitar olduğunu gördüm, ayrıca köprüsü de JS100'ün köprüsünden daha kaliteli ve orjinal bir köprü. İşçilik olarak pek bir farkları yok, ikisi de aynı fabrikadan çıkan gitarlar...
Js serisi alınacaksa JS1000'den aşağısı alınmamalı (bence).
Merak ettiğim şu ki; JS1000 ile 100 de aynı klayve yok mu zaten. Zaten ben JS100 alırsam JS1000 deki manyetiklerin aynılarından alıp modifie edecem. Tüm donanımına baktım. Manyetikler dışında herşeyi aynı. JS100 sapı radius 250 ayarlarında bişe. Yani biraz Fender sapı gibi ön yüzünde ovallik var. Ben de strat klavyeye alışkınım. Bu yüzden JS100 benim için daha rahat bir gitar olabilir diye düşünüyorum. Hangisini alırsam alayım modifie görecek. Ama hangisine yapmalıyım. Karar veremiyorum. Bi JS100 deneme şansım olsaydı..