Bence alma JS100. Kaliteli bir gitar değil. JS1000 alabilirsen bekle biraz biriktir falan sabret onu al. Arada işçilik olarak malzeme kalitesi olarak baya fark var.
YT demiş ki:forumları karıştırdın galiba, burası alım satım bölümü değil..
üstüne çok para vermeyeceksen değiştir.hudgedog demiş ki:selam,benim bir washburn x11im var bunu degistirip ibanez rg370dx almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yoksa başka bir model veya marka önerirmisiniz(çok fiyatlı olmasın tabi) şimdiden teşekkürler
Fiyat kısıtlaması varsa rg370dx iyi gitardır yani daha sonra manyetik modifiyesi yaptıgında iyi sonuclar alınabilir 🙂 Klavyesi sapı falan da rahat geldi bana 🙂 Yine de denemeden karar verme 🙂hudgedog demiş ki:selam,benim bir washburn x11im var bunu degistirip ibanez rg370dx almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yoksa başka bir model veya marka önerirmisiniz(çok fiyatlı olmasın tabi) şimdiden teşekkürler
YT demiş ki:selam arkadaşlar, yakın zamanda gitarımı değiştirmeyi düşünüyorum, B.C. Rich almak istiyorum ancak nj jr.v modeli ile ilandaki gitar arasında kaldım...bir de bu gitarlarda akort kaçırma sorunu oluyor diye duydum. bu iki gitarı işçilik, malzeme kalitesi vs olarak karşılaştırırsak hangisini almak daha mantıklı?
http://www.turkrock.com/ftopic75748.html
tek renk geliyor sanırım türkiyeye şu siyahımısı pickguardı morumsu olan 😀 renk dışında görmedim.metalengineer demiş ki:bende yeni aldım ibanez rg2550 exgk yı.. sanada dilerim🙂
kaç paradaır acaba,ne zaman gelir🙂halilpazarlama demiş ki:tek renk geliyor sanırım türkiyeye şu siyahımısı pickguardı morumsu olan 😀 renk dışında görmedim.metalengineer demiş ki:bende yeni aldım ibanez rg2550 exgk yı.. sanada dilerim🙂
Arkadaşlar Yardımcı olurmusunuzplaROCK demiş ki:Arkadaşlar bu soruyu ibanez başığında sordum fakat beni tatmin etmedi ben genelde her tarz çalarım fakat daha çok rock ve metal ağırlıklı çalıyorum benim şu anki gitarım yamaha erg121c bilenler vardır mutlaka sapı çok rahat değil ve kalın ben daha ince saplı bir gitar arıyorum bana ibanez alırsan S yada JS serisi al dediler(not bu fikrim de sabittir mutlaka js veya s ) gitarın bana uzun sure gitmesini istiyorum ve buyuk ihtimal yetmeyince ilerde modifiye edeceğim siz bana 800-1500 arası ne onerirsiniz ben JS100 ü buldum sizce nasıl? kulananlar varsa sapı rahatmı beni bu gitardan sonra tatmin eder mi? (NOT:2inci el düşünmüyorum kesin)