evet doğru 😀bende olayın gitaristte bittiğini göstermek istedim.her zaman dediğim gibi kötü gitar yoktur kötü gitarist vardır 😀
evet doğru 😀bende olayın gitaristte bittiğini göstermek istedim.her zaman dediğim gibi kötü gitar yoktur kötü gitarist vardır 😀
biri 100 dolar diğeri bin küsür dolar deniliyor da, hiç mi gitaristin komforu göz önünde bulundurulmuyor ? Komfor önemli değil zaten canım. Arkasındaki bubinga şeridi önemli fkjdslş 🙂 Be Arman güldürdün yine akşam akşam. Sen Cort'unu al çalmana bak hadi aslanım. Boşver millete sormayı.
Micro Cube'le Dual Recto'yu kıyaslamak gibi. "Ulan hem aynı ses, hem bu portatif, hem de kat kat daha ucuz! Enayi miyim ben, Roland farkedip piyasadan çekmeden koşup alayım hemen."
Regalın reklamları gibi olmuş.Geyiği kenara bırakırsak o marşalaın kayıtta full lambalı olduğunu tahmin ediyorum.Yoksa karşılaştırmaları rahatlıkla çöpe atabilirsin.15 wattlık transistörlü ev marşali ile imkansız kıyas olmaz.
Evet iyi çalıyorum, ve bu işten o kadar çok iyi anlıyorum ki aklın durur. Adım soyadım belli araştır bul. Senin için uğraşamam arman. Hadi G110'unla başarılar. Bu arada bubinga şeridi var ya. Neyse. Güzel birşey.kardeşim alt tarafı bir anket .niye bu kadar battı anlamadım .sorunlumusun nesin.git tedavi ol istersen yardımcıda olabilirm.hey allahım yarabbim.otorite gibi yorum yapmışsın bide madem çok iyi çalıyorsun koy bi videonu bi bakalım ne kadar iyisin anlıyorsun bu işten
Evet iyi çalıyorum, ve bu işten o kadar çok iyi anlıyorum ki aklın durur. Adım soyadım belli araştır bul. Senin için uğraşamam arman. Hadi G110'unla başarılar. Bu arada bubinga şeridi var ya. Neyse. Güzel birşey.
üstad kaydı ben yapmadım.aynı amfi aynı şartlarda gitarteknikleri.com sitesinde gitar tanıtımları bölümünde gördüm.şaşırdım paylaşayım dedim.
marşal marşal var ne ki hangi modeli? bir de kanal kayıtları farklı yani fırında sütlaç la kazandibi yemek gibi birşey.Tamam ikisinde de şeker süt un vs var ama ikisi de bambaşka tariflerle yapılıyor uff canım çekti harbi hea 🙂
aynı amfi aynı ortam aynı kayıt abi gitar farklı sadece
kendimden biliyorum.Sitede otuyorum.Gitarın sesini açamadığım için eve lambalı alamıyorum.Stüdyo filan yaparsam lambalı keyfi var yani benim için.Evimde 15 wat marşal var amfi çin malı gitar da gördü prestij ibanez de jackson da... yani öyle çok çok büyük fark yok.Ama stüdyoda işler değişiyor...