Shakti demeye gelmiştim ama bir sürü kişi demiş zaten.
Ben biraz daha ileri götüreyim; şu günlerde Hughes and Kettner Tubeman'i satacağım. Elimde ikisi de vardı, birine bir setup, birine ayrı bir setup kurmuştum. Ancak farkettim ki Ms gt-2'nin drive tonları o kadar benlik ki, hiç Tubeman'li setup'a dokunmuyorum -ki çok güzel pedallar var içerisinde-.
Özellikle Marshall tarzı drive tonları arayanlar bence hiç düşünmeden alsın Ms Pozitron Gt-2'yi. Ben Twin modelini kullanıyorum, çok daha işlevsel.
Fiyatı zaten şaka gibi. Kafanda soru işareti varsa, imzamdaki bağlantıları inceleyebilirsin 🙂
(Verdiğim saniyeden itibaren pedal devreye giriyor, ve yalnızca 8 inçlik bir amfiye distortion pedalı girilmiş gibi çalışıyor)
(Bu kayıtta ise tek başına preamp olarak, yani arada amfi yok. Direk ses kartına arkasındaki mixer çıkışından girilerek yapılmış bir kayıt. Overdriv/Low Gain tonları için bu kaydı dinleyebilirsin, ayrıca clean sesleri hakkında da ciddi fikir sahibi olursun)
Zevkler her daim göreceli de olsa, herkesin ton zevki farklı da olsa, mutlaka tavsiye ederim ben. Kenarda böyle bir aletin durması hiçbir şey kaybettirmez.