hocam sd1 var zaten dist işi biraz karışık olduğu için yardım talep ettim 😀distortion işi bira karışık,bütçene ve gitarına göre değişir.neden overdrive düşünmüyorsun.Boss un switch seçici od ve ds yi aynı anda kullanılan bir pedalı vardı diye hatırlıyorum.
anfi 10w marshal yavaş yavaş ilerlemek lazım 😀 pedalboard+case şeklinde bir projem var cad olarak onu tasarlıyorum fakat pedalları tamamlamadan şekillenmiyor işte bundan dolayı önceliğim aklımdaki setup ı kurup sonra anfi olayına girmek...Amfi ne? 🙂 ( son zamanların çok sıradan, öldürücü sorusu )
ben almıyacam demedim ki şu aklımdakileri bi halledeyim...Su an Makina Muzik'de bir Mudhoney Dual var. 240TL civari. Ne yapar eder onu alirdim yerinde olsam. Ayni anda iki drive pedali almis gibi olacaksin. İkisini farkli gain seviyelerine ayarlarsin,bir kanali od diger kanali drive olarak kullanabilirsin. Bende Dr.Swamp var, ben oyle kullaniyorum sahsen, cok da guzel oluyor.
Amfi daha elzem bir ekipman, önce amfini al. Daha sonra elindeki amfiye göre uygun pedalı seçersin.anfi 10w marshal yavaş yavaş ilerlemek lazım 😀 pedalboard+case şeklinde bir projem var cad olarak onu tasarlıyorum fakat pedalları tamamlamadan şekillenmiyor işte bundan dolayı önceliğim aklımdaki setup ı kurup sonra anfi olayına girmek...
kendi prosesor meraklısı olduğu için benimde fazla bilgim olmadığı için ve sakarya da müzik piyasası alaturka olduğu için soruyorum zaten 😀Arkadaşının stüdyosunda amfinin clean kanalına distortion pedalı mı gireceksin? 🙂
Bugera nerede satılıyor ya, bulsam ben de alacağım bir tane taşımak için.Arkadaşın da amfi alsın, prosesör almasın 😀
90 Euro civarına ucuz arkası açık veya kapalı (kapalıyı strat ile yumuşak çalarken sevmeyebilirsin) celestion vintage 30 veya greenback hoparlörlü bir amfi alabilirsin, amfide mooer little monster veya bugera G5 infinium olabilir. 1-5 watt arası lambalı amfi...