sağolasın hocam ne işe yarar bu tam olarakmetal muff'ı incelemenizde fayda olabilir..
sağolasın hocam ne işe yarar bu tam olarakmetal muff'ı incelemenizde fayda olabilir..
Hocam g3 çıkalı oldu diye biliyorum ama 🙂 Sürekli takipteyim, uygun düşerse get'li alırım hemen.şansına ikinci el me 70 yada 80 bulabilirsin. zoom g3 de güzel alet yeni çıktı onu da öneririm. son olarak lambalı vox (ikinci el) o alet hakkında da güzel yorumlar aldım. hangisinde ses kartı özelliği var bilmiyorum
Bütçemi aşıyor kusura bakmayın 🙂zoom g9 satıyorum 650 liraya düşünürsen. sahibindendeki ilan güncellendiği için link atamıyorum şuan
Hocam ben de 500-600 derken hani 500'e olursa iyi olur, olmadı en kötü 550 olsun anlamında yazmıştım 😀600 tl ye kadar kadar demiştin ondan aklıma geldi pazarlık yapsan 600 e düşerdim 😀
G5 lambalı ve boost seçeneği var. Onun dışında daha çok efekti aynı anda kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir de expression pedalı sağ-sol olarak da kullanılabiliyor.Peki g5 ve g3x arasında öyle aman aman bir fark var mıdır?
Hocam peki g3'te, g5'teki gibi switchleri hem preset değiştirmek için hem de analog pedalmış gibi kullanma özelliği var mıdır? Boss'lardaki memory/manual mode gibi yani. Umarım anlamışsınızdır 😀G5 lambalı ve boost seçeneği var. Onun dışında daha çok efekti aynı anda kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir de expression pedalı sağ-sol olarak da kullanılabiliyor.
Ben uzun bir süredir G3 kullanıyorum ve çok kullanışlıdır. Kesinlikle tavsiye ederim.
Açıkçası tam olarak anlayamadım 😀. Mesela G3'te 3 ekran var fakat presetinize 3'ten fazla efekt koyabilirsiniz; en sol ve orta (veya en sağ ve orta) switchlere aynı anda basarak ekranı sağa veya sola kaydırıp efektleriniz arası geçişi yapabiliyorsunuz. Ya da switche basılı tutup önceden hazırlanmış presetler menüsüne, looper ekrarına veya tunera geçebiliyorsunuz. Bu özelliği mi sordunuz?Hocam peki g3'te, g5'teki gibi switchleri hem preset değiştirmek için hem de analog pedalmış gibi kullanma özelliği var mıdır? Boss'lardaki memory/manual mode gibi yani. Umarım anlamışsınızdır 😀
Hocam ben g3x kullanıyorum ve gayet kullanışlı tavsiye ederim. Dediğiniz gibi kullanılabiliyor. Örnek veriyorum kendiniz bir preset yazdınız ve içinde istediğiniz pedalı istediğiniz anda aktif veya pasif duruma getirebiliyorsunuz. Ana presetlerin olduğu ekranda butona basılı tutup preset içeriğine giriyorsunuz. Umarım yardımcı olabilmişimdir 🙂Hocam peki g3'te, g5'teki gibi switchleri hem preset değiştirmek için hem de analog pedalmış gibi kullanma özelliği var mıdır? Boss'lardaki memory/manual mode gibi yani. Umarım anlamışsınızdır 😀
GT-8 lere bakmıştım fakat eski alet diye düşünmedim pek.boss gtlerede baktın mı acaba