Yok yafuu sadece çok da fark yok diyorum. 😉 Tabi ki farklar var ama birinden teneke sesi diğerinden über süper Marshall sesi geliyor değil. Bu arada yanlış anlaşılmasın Line6 i çok severim. İlk Pod x3 görmüştüm çok hoşuma gitmişti. En son amplifi serisi ile coştu zaten elemanlar.Dediğiniz doğru sayılabilir tabiki fakat "tüm prosesörler aynı" gibi bir şey derseniz bu biraz absürd olur 🙂 Sadece fiziksel değil tonal anlamda bence büyük farklılıklar var ilk serilerle şimdikiler arasında.
Aynen 👍Büyüklük kısmı ise dediğim gibi tamamen kişisel. Bu işlerde tamamen ihtiyaca göre hareket etmek lazım, Aktif olarak kullanılmayacaksa tabiki bir sürü para verip kocaman aletler almaya gerek yok, daha basit şeyler ihtiyacı karşılıyorsa onlara yönelinebilir aksi takdirde bu 3-4 bin liralık telefon alıp sadece facebook'a girip fotoğraf çekmeye benzer. Benim farklı efektler arasında sürekli geçiş yapmam gerekiyor, footswitch bol olmalı mesela o nedende hd 500 tercih ettim. Başkasının bir iki efekte ihtiyacı vardır pocket pod da işini görür.
Son düzenleme: