mesela metal muff ı kullanırken aynı zamanda amfinin delay ve reverbünü de kullanabiliyormuyuz?
teşekkürlerEvet kullanabilirsin.
Distortion pedal için bütçene göre Ibanez Tube King HT999TK tavsiye ederim; aynı zamnada mükemmel bir noise gate'e sahip. Onun dışında Metal Muff biraz serttir ama iyidir, güzel boost ve eq var.
Çok iyi bir başka disto da Ibanez Jemini derim.
Hocam sıfır düşünmüyorum açıkçası, dolar kuru yüzünden fiyatlarını haketmediğini düşünüyorum.Line Amplifi 100fx, Digitech RP360XP, Boss Me-25 Bunlari sifir dusunebilirsiniz. Evet Zoom G5 var bir de ama Zoom'u sevemedim bir turlu.
Sahne için boss me80 kullanıyorum harika bir alet kesinlikle, zaten boss'un preset anlamında da yazılım desteği çok güzel (boss tone studio) ayrıca analog pedalboard gibi kullanabilirsin manuel modda. Gruptaki basscimiz boss me70 kullanıyor ayrıca, bass için 🙂Önceden Zoom G1Xon kullandım, fakat yetersiz kaldığı için satmak durumunda kaldım. Yani aşağı yukarı prosesörlere aşinayım diyebilirim 🙂 İkinci el almayı düşünüyorum doğal hâliyle, eski konularda dolar kuru düşük olduğu için yeni konu açma gereği duydum. Evde pratik yapmayı düşünüyorum dolayısıyla amfi/kabin simulasyonları olmalı, arada sahne işi olursa diye de preset/manuel modu olursa iyi olur. Sahibinden'de gördüğüm kadarıyla 1000 lira bandında Boss GT-10, nadiren düşse de Pod HD 500, bir de 900 TL'ye bir Zoom G5n var. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙂