HayaleTTreN

• Konuyu açan Konuyu açan vedatpirali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Önüzümdeki Hafta Perşembe Günü Çıkacak AKTUEL -18 Dergisine Konuk Olduk....

Ağustos Ayı Roll Dergisindeyiz....

Önümüzdeki Hafta Güncellenecek Olan Web Sitemizden Tv8 Roctuel Programı Çekimlerine- Yeni Fotoğraflara- ve Yapılacak Son Şarkı Kayıtlarına da Ulaşabilirsiniz.....

Sevgiler Herkeze....

www.hayalettren.com

Yenilenen Sitemizde Multimedia Bolumunden 2 Parcamızın Kayıtlarını Indırebilirsiniz "ps:Yorumlarınızı Bekliyoruz ve Onemsiyoruz da Rahat Olun Yazın"
Çok Yakında Tv8 Goruntuleri Ve Aktuel Ve diğer Dergi Roportajlarınıda Sitemizin MultiMedia Bolumunden Okuyabilir Seyredebilirsiniz....
Yakında Gorusmek Uzere
sevgiler...

abi, yolda öyküm den aldım haberi...vallahi çok sevindim ama siz daha yazmamışsınız foruma o yüzden bende yazmiyim dedim...ama süper bi haber .beraber ıslatırız artık birgün..haydi görüşmek üzere.

Kırmızı Siyah Çekmeyin Yahu🙂 Adam Zaten Mikrofona Falan Asıyor Atkıyı Olmaz Ki Ama Böyle, Neyse Hadi Tamam Çekin Bizde Katılırız Belki Hem🙂
sevgiler, görüşmek Üzere

Arkadaşlar emeğinize sağlık çok güzel olmuş şarkılar..Sound ile sözler oldukça uyumlu..Başarılarınızın devamını diliyorum..Çok mu klasik bitirdim ne :roll:

wonstonia demiş ki:
Arkadaşlar emeğinize sağlık çok güzel olmuş şarkılar..Sound ile sözler oldukça uyumlu..Başarılarınızın devamını diliyorum..Çok mu klasik bitirdim ne :roll:
Eyvallah cok sagol yorumun icin sanırım sitedeki sarkılardan bahsediyosun en yakın zamanda bambaska sarkılarla huzurunuzda olacağız,umarız onlarıda seversiniz, hosca kalın sevgiler....

HayaleTTren ekibi olarak sitemizle fazla ilgilenemiyoruz arkadaslar su aralar yogun calismalar nedeniyle, yukarida bahsettigimiz herseyi en yakin zamanda sitemize yukleyecegiz gorusmek uzere, sevgiler....

Arkadaşlar Merhabalar Herkeze Tekrar,
Albümle İlgili Tüm Gelişmeleri, Konserler Tarihlerini, İletişim Bilgilerini, Yeni Fotoğrafları Ve HayaleTTren ile İlgili Aklınıza Gelen Her Şeyin Cevabını Bulabilceğiniz Sitemiz Güncellenmiş Bir Şekilde Sizleri Bekliyor, Herkeze Sevgiler, Hoşça kalın....
www.Hayalettren.com

Geri